Wolmar

Wolmar selvittää ja levittää tietoa yhdistysten ylläpitämistä toimitiloista sekä edistää toimijoiden osaamistasoa ja toiminnan laatua. Tiedon avulla pienimuotoiset paikallistoiminnan toimitilat säilyvät ja kehittyvät. Wolmar-hanke toteutetaan EU:n maaseuturahaston tuella ajalla 1.4.2016 – 31.3.2018.

Toimitilahakemisto ja tietopankki

Yhdistysten toimitilat kootaan Yhdistystori.fin toimitilahakemistoon, jossa ne ovat kansalaisten selattavissa. Yhdistystorin tietopankista löydät hyväksikoettuja toimintamalleja sekä ohjeita mm. kiinteistön ylläpitoon, perinnekorjauksiin, työllistämiseen ja markkinointiin.

Seututilaisuuksia ja verkostoitumista

Kaikkia ongelmia ei tarvitse ratkoa yksin, eikä pyörää kannata keksiä uudelleen. Yhteistyöllä saadaan aikaan enemmän, vähemmällä vaivalla.

Neuvoja juuri teille

Katselmukset, kiinteistökohtainen selvityskortti ja kehittämistarpeiden läpikäynti yksittäisille toimitiloille – ilmoittaudu mukaan!

Tiloja tarvitseville

Haluaisitteko harrastaa kylällä jotain, mutta teillä ei ole sopivaa tilaa? Tilatoiveita ja tarpeita voi esittää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, lähiseudulta saattaa hyvinkin löytyä sopiva paikka!

Niko Jokinen
Projektityöntekijä
+358 50 3098518