Mä oon mukana! – hanke etsii projektityöntekijää

Mä oon mukana! – hanke on Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama kolmevuotinen projekti, joka on alkanut 1.3.2013. Etsimme hankkeeseen kolmatta työntekijää jo aiemmin palkattujen projektipäällikön ja projektityöntekijän lisäksi.  Hanketta hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Hanke toimii Monikulttuurikeskus Gloriassa.

Mä oon mukana!  kohderyhmään kuuluvat jyväskyläläiset 13–29-vuotiaat monikulttuurisen taustan omaavat nuoret ja heidän vanhempansa. Hankkeen tavoitteena on kohdata nuoria ja heidän vanhempiaan sekä tukea heidän voimaantumista ja kiinnittymistä suomalaiseen yhteiskuntaan. Hankkeessa panostetaan henkilökohtaiseen tavoittamiseen ja yksilö- ja pienryhmätyöhön, sekä rinnalla kulkemiseen.

 Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu kohderyhmän tavoittaminen ja kohtaaminen sekä henkilökohtainen ohjaus ja kotikäynnit perheissä. Työnkuvaan kuuluu myös ryhmätoiminnan organisointia, kuten vertaisryhmien kokoaminen ja ohjaus, leirien ohjaaminen sekä kouluttajana toimiminen.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.  Työ alkaa 1.3.2014 tai sopimuksen mukaan. Työympäristönä on Kansalaistoiminnankeskus Matara sekä Monikulttuurikeskus Gloria, koulut, oppilaitokset, nuorisotilat sekä nuorten ja perheiden kodit.

Toivomme sinulta:

  • koulutusta sosiaali-, nuoriso-, tai kasvatusalalta (nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK) tai muuta soveltuvaa tutkintoa, sekä parin vuoden työkokemusta
  • kokemusta nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä
  • kokemusta monikulttuuriselta kentältä ja monikulttuurista työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Hakemukset palkkatoiveineen 10.2.2014 mennessä sähköpostitse projektipäällikkö Tiinu Ristiselle os. tiinu.ristinen@kyt.fi  puh 050 438 4267. Vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi toivomme ansioluettelon.