KYT mukana rakentamassa viisasta Keski-Suomea

”Viisas maakunta rakentaa järjestöverkostoja… Tavoitteenamme on luoda Keski-Suomesta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen mallimaakunta yhdessä kansalaisjärjestöjen kanssa.”, linjaavat yhdestä suusta Keski-Suomen liiton maakuntajohtaja Tapani Mattila ja Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeemme Anne Astikainen uunituoreessa oppaassa. Tänään 12.9.2018 Kuntamarkkinoilla julkaistu Järjestöt maakunnan kumppaneina -opas tarjoaa monipuolisen kattauksen malleja maakunnan ja kansalaistoiminnan välisen kumppanuuden rakentamiseksi ja vahvistamiseksi.

Valmisteilla oleva maakunta- sekä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus koskettaa koko kansalaisyhteiskuntaa. Ajankohtaisessa ja käytännönläheisessä oppaassa esitellään, miten kansalaisyhteiskunnan elinvoimaisuus ja järjestöjen osallistumismahdollisuudet turvataan jatkossa ja millaisia työkaluja kumppanuuden rakentamiseen on olemassa. Oppaaseen on koottu yhteistyön hyviä käytänteitä ja esimerkkejä eri puolilta Suomea.

Oppaan yhtenä kokoajatahona on Valtioneuvoston alainen Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANE, jossa myös KYT ry:n puheenjohtaja Sakari Möttönen on varajäsenenä kaudella 2017-2021.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: