Toimintakertomuksemme 2018 on julkaistu!

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) on vakaa ja tunnustettu kolmannen sektorin toimija. Järjestöt, julkisen sektorin toimijat ja asiakkaat luottavat KYT-yhteisöön… Tällä hetkellä KYT on noin neljänkymmenen työntekijän yhteisö, jonka liikevaihto vuositasolla on yli 2 miljoonaa euroa. KYT-yhteisön menestyminen perustuu vankkaan arvopohjaan. Käytännön toiminnassa pyritään osallisuuteen, moniäänisyyteen, ihmislähtöisyyteen ja kanssalaisuuteen… KYT on yhteiskunnallinen vaikuttajayhteisö, joka pitää järjestöjen puolta ja tuo esille niiden arvokasta työtä heikommassa asemassa olevien auttamisessa.”

Näin kuvailee hallituksemme puheenjohtaja Sakari Möttönen KYT-yhteisöämme juuri julkistetussa vuoden 2018 toimintakertomuksessamme, jonka kevätkokous hyväksyi 6.5.2019.

Vuonna 2018 meillä oli toimintaa kaikissa Keski-Suomen kunnissa. Toimintaamme ja tilaisuuksiimme osallistui lähes 1400 yhdistystä, mikä on noin kolmannes maakuntamme yhdistyksistä.

Mitä kaikkea toimintamme pitikään sisällään vuonna 2018? Tutustu tuoreeseen toimintakertomukseemme tästä.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: