Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYTin hallitus etsii uutta puheenjohtajaa

Oletko sinä etsimämme henkilö tai tiedätkö erinomaisen ehdokkaan? Ehdota meille uutta puheenjohtajaa!

Pitkäaikainen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen puheenjohtaja Sakari Möttönen on ilmoittanut väistyvänsä tehtävästä. Valitsemme 12.12.2019 pidettävässä syyskokouksessa uuden puheenjohtajan vuosille 2020-2021.

KYT ry on 77 jäsenyhteisön muodostama merkittävä maakunnallinen kansalaistoiminnan mahdollistaja ja kehittäjä.  KYT osuuskunta ylläpitää yhteiskunnallista yritystä, joka tuottaa tilitoimistopalveluita kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.  Näillä rinnakkaisorganisaatioilla on yhteinen hallitus. Työyhteisöömme kuuluu yli 40 eri alojen osaajaa. Johtosääntömme mukaisesti hallitus keskittyy strategisten ja periaatteellisten linjausten ja asiakokonaisuuksien käsittelyyn sekä vaikuttamistehtävään.

Etsimme nyt uutta, laajakatseista puheenjohtajaa kansalaistoiminnan ja KYTin perustarkoituksen edistäjäksi.

KYTin hallituksen jäsenyys ja puheenjohtajuus ovat luottamustehtäviä, joista ei makseta korvausta.

Uuden puheenjohtajan valintaa valmistelee hallituksen nimeämä työryhmä,  joka kerää avoimesti ideoita puheenjohtajaehdokkaista. Voit ehdottaa itseäsi tai muuta sopivaksi arvioimaasi henkilöä. Varmistathan ehdokkaan suostumuksen ennen ehdotuksen lähettämistä.

Pyydämme ehdotuksia pe 8.11. mennessä sähköpostitse toiminnanjohtajalle: raili.haaki@kyt.fi

Kirjoitathan sähköpostiin puheenjohtajaksi ehdottamasi henkilön nimen ja yhteystiedot sekä halutessasi lyhyen perustelun.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja/toimitusjohtaja, Raili Haaki, 050 3046245

valmistelutyöryhmän puheenjohtaja, Petri Lehtoranta 050 3813 820

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Avoimuus on yhteinen juttu
Tiesitkö, että maailman väestöstä vain 4 % asuu maissa, joissa heidän perusoikeutensa, kuten yhdistymis- ja kokoontumisvapaus toteutuvat? Tai että yli puolessa maailman valtioista kansalaisyhteiskunnan toimintaa
Lue lisää
Marja-Leena Saarisesta KYTin hallituksen uusi puheenjohtaja
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen pitkäaikaisen puheenjohtajan Sakari Möttösen(* seuraajaksi tulevalle kaksivuotiskaudelle valittiin syyskokouksessa 12.12.2019 KTM Marja-Leena Saarinen. Saarinen on jäänyt vuosi sitten eläkkeelle toimittuaan 14 vuotta
Lue lisää
KYT logo
STEA:n avustusehdotus KYTin toimintoihin v. 2020
STEA:n avustusehdotukset vuodelle 2020 on julkaistu tänään 5.12.2019. KYT jatkaa kaikkia toimintojaan edelleen, vaikkakin pientä pettymystä ehdotus meille aiheutti. Suunniteltuja vahvistuksia mm. Kansalaistoiminnankeskus Mataran ja
Lue lisää
Keski-Suomen kuntien järjestöpositiivisuus 2019
Hyvinvoinnin mallimaakunnan titteliä ei saavuteta järjestöavustuksista leikkaamalla
Valtakunnan eri suunnilta kantautuu hälyttäviä uutisia kunta-avustusten leikkaussuunnitelmista. Muun muassa Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä kertoi lopettavansa järjestöavustukset. Myös Keski-Suomen kunnissa sorvataan parhaillaan tulevan vuoden
Lue lisää