Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYTin hallitus etsii uutta puheenjohtajaa

Oletko sinä etsimämme henkilö tai tiedätkö erinomaisen ehdokkaan? Ehdota meille uutta puheenjohtajaa!

Pitkäaikainen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen puheenjohtaja Sakari Möttönen on ilmoittanut väistyvänsä tehtävästä. Valitsemme 12.12.2019 pidettävässä syyskokouksessa uuden puheenjohtajan vuosille 2020-2021.

KYT ry on 77 jäsenyhteisön muodostama merkittävä maakunnallinen kansalaistoiminnan mahdollistaja ja kehittäjä.  KYT osuuskunta ylläpitää yhteiskunnallista yritystä, joka tuottaa tilitoimistopalveluita kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.  Näillä rinnakkaisorganisaatioilla on yhteinen hallitus. Työyhteisöömme kuuluu yli 40 eri alojen osaajaa. Johtosääntömme mukaisesti hallitus keskittyy strategisten ja periaatteellisten linjausten ja asiakokonaisuuksien käsittelyyn sekä vaikuttamistehtävään.

Etsimme nyt uutta, laajakatseista puheenjohtajaa kansalaistoiminnan ja KYTin perustarkoituksen edistäjäksi.

KYTin hallituksen jäsenyys ja puheenjohtajuus ovat luottamustehtäviä, joista ei makseta korvausta.

Uuden puheenjohtajan valintaa valmistelee hallituksen nimeämä työryhmä,  joka kerää avoimesti ideoita puheenjohtajaehdokkaista. Voit ehdottaa itseäsi tai muuta sopivaksi arvioimaasi henkilöä. Varmistathan ehdokkaan suostumuksen ennen ehdotuksen lähettämistä.

Pyydämme ehdotuksia pe 8.11. mennessä sähköpostitse toiminnanjohtajalle: raili.haaki@kyt.fi

Kirjoitathan sähköpostiin puheenjohtajaksi ehdottamasi henkilön nimen ja yhteystiedot sekä halutessasi lyhyen perustelun.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja/toimitusjohtaja, Raili Haaki, 050 3046245

valmistelutyöryhmän puheenjohtaja, Petri Lehtoranta 050 3813 820

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Kiinnostaako sinua kehittäminen? Entä yksilö- ja ryhmäohjaaminen? Oletko idearikas? Tykkäätkö työskennellä ihmisten parissa, mutta itsenäinen työkään ei tuota haasteita? Onko osallistavan toiminnan kehittäminen lähellä sydäntäsi?
Lue lisää
Ihmisiä Mataran päiväkahveilla
Tiedote 29.5.2020 Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikkatoiminnan kehittäminen virtuaalisesti alkaa 1.6.2020. Mataran kohtaamispaikka (aula) on toiminut vuodesta 2012 alkaen. Kohtaamispaikka on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin, ja tarjolla
Lue lisää
KYT tiedottaa -logo
Tiedote 26.5.2020 Poikkeustilan suurimmat rajoitukset ovat hiljalleen hälvenemässä. Myös meillä KYTissä lähdetään avaamaan tiloja ja toimintaa 1.6.2020 alkaen. Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikka (aula) aukeaa vaiheittain 1.6.
Lue lisää
KYT tiedottaa                                                                                13.3.2020 Alla olevia linjauksia päivitetty 17.3.2020 (tiedote). Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki on päättänyt seuraavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Suosittelemme näitä toimia myös muille
Lue lisää