Järjestopositiivisuus palkitsee! Ilmianna kisaan hyvä teko tai huippuhenkilo

Vuonna 2018 startannut koko Keski-Suomen kattava elinvoimapajakiertue huipentuu päätöstilaisuuksiin maaliskuussa 2020. Tilaisuuksien keskiössä on järjestöjen ja kuntien yhteistyö. ”Luvassa on suoraa puhetta kuntien järjestöyhteistyöstä ja rehtiä vuorovaikutusta osallistujien kesken. Tämän vuoden erityisohjelmana on Hyvän kierre- palkintojenjako”, kertovat Anu Hätinen ja Katariina Luoto Keski-Suomen Yhteisöjen Tuesta.

Kiertueen seitsemän iltatilaisuutta kokoavat kukin väkeä useamman kunnan alueelta. Jokaisessa illassa jaetaan Hyvän kierre -palkinto henkilölle ja teolle, joka on edistänyt järjestöjen ja kunnan välistä yhteistyötä jossakin alueen kunnista viimeisen vuoden sisällä. ”Palkinto jaetaan nyt aivan ensimmäistä kertaa, joten ilmassa on suoranaista urheilujuhlan tuntua. Mukaan oman alueen iltaan kannattaa lähteä jo pelkästä uteliaisuudesta; osuukohan palkinto omalle paikkakunnalle?”, kannustaa Luoto.

”Haluamme tehdä näkyväksi Keski-Suomen järjestöpositiivisia tekoja ja kasvoja. Kuka tahansa voi tehdä meille ehdotuksen tai ilmiannon palkittavista ja ehdotus voi olla mistä tahansa Keski-Suomen kunnasta.”, tarkentaa Hätinen. Hyvän kierre -palkinnon saajaa tai palkittavaa tekoa voi ehdottaa 2.3.2020 asti.

Ilmianna hyvä teko tai huippuhenkilö Hyvän kierre -kisaan ja ilmoittaudu mukaan maaliskuun 2020 tilaisuuksiin osoitteessa: www.yhdistystori.fi/elinvoimapajat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke ja KYT-järjestöpalvelut järjestävät elinvoimapajoja vuosina 2018-2020 yhteistyössä kaikkien Keski-Suomen kuntien kanssa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille alueen yhdistyksille, seuroille ja järjestöille sekä kuntien päättäjille, viranhaltijoille ja asukkaille. Tähän mennessä mukana on ollut lähes 400 osallistujaa kaikista Keski-Suomen kunnista.

#elinvoimapajat2020 #hyvänkierre

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

[ff id="1"]