Vastaavan aulatyöntekijän paikka avoinna

Jos olet kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä ihmisten kanssakäymisen edistämiseksi, tule Sepänkeskukseen vastuuhenkilöksi.

Sepänkeskus on järjestöjen ja erilaisten kansalaistoimijoiden kokoontumisen ja toiminnan paikka. Talossa on ahkerassa päivittäisessä käytössä 7 kokoontumistilaa ja järjestöjen toimistotiloja.

Vastaava aulatyöntekijä vastaa talon toiminnasta ja asiakaspalvelusta kokonaisvaltaisesti. Työ alkaa helmikuussa 2020. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Vastaava aulatyöntekijä työskentelee Sepänkeskuksen aulassa ja asiakaspalvelutyössä yhdessä ja vuorotellen aulavahtimestarin kanssa. Työtehtäviin kuuluvat tilavarausten tekeminen, avainten luovutus, kokoustiloihin tarvittavista laitteista ja välineistä huolehtiminen sekä asiakkaiden, vuokralaisten ja vierailijoiden opastaminen. Vastaavan aulatyöntekijän tehtäviä ovat myös laskutustietojen valmistelu, Sepänkeskuksen tarvikehankinnoista huolehtiminen, talon turvahälytysten siirrot tarvittaessa sekä kesäaikana talon suursiivouksen organisointi.

Vastaava aulatyöntekijä toimii Sepänkeskuksen aulavahtimestarin ja siistijän lähiesimiehenä sekä osallistuu vaihtuvien työntekijöiden rekrytointeihin yhdessä KYT ry:n toiminnanjohtajan kanssa. Hän toimii Sepänkeskuksen talotoimikunnan sihteerinä ja asioiden valmistelijana yhdessä KYT ry:n toiminnanjohtajan kanssa. Vuoden 2020 aikana tavoitteena on talon kehittäminen ja esimerkiksi sähköisen tilavarausjärjestelmän käyttöönotto. Sepänkeskuksen vastaava aulatyöntekijä osallistuu myös vuosittain toimintasuunnitelman ja -kertomuksen kokoamiseen.

Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Työsuhteen aluksi noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Sepänkeskusta hallinnoiva KYT ry on yleishyödyllinen järjestö ja ylläpitää Jyväskylässä avoimia kohtaamispaikkoja, Sepänkeskusta (Kyllikinkatu 1) ja Kansalaistoiminnankeskus Mataraa (Matarankatu 6). Toimintamme tavoitteena on turvata jokaiselle kuuluminen merkitykselliseen yhteisöön ja osallistuminen mielekkääseen tekemiseen. Yhdenvertaisuus ja asiakaslähtöisyys ovat tärkeitä arvojamme.

Jos olet hyvä organisoimaan asioita ja nautit asiakkaiden palvelusta, saatat olla etsimämme henkilö!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.1.2020 klo 15.00
sähköpostilla raili.haaki@kyt.fi.
Lisätietoja: KYT ry:n toiminnanjohtaja, Raili Haaki puh: 050 304 624

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: