Hyvän kierre -kisa käynnistyi: Keski-Suomesta haetaan nyt palkittavaksi järjestöpositiivisia tekoja ja henkilöitä

”Tämä on hyvän mielen kisa, johon kuka vaan voi ehdottaa palkittavia. Palkitsemme henkilöitä ja tekoja, jotka ovat edistäneet järjestöjen ja kunnan välistä yhteistyötä. ” kertovat Anu Hätinen ja Katariina Luoto (* tammikuussa alkaneesta kisasta.

Kisa liittyy Järjestöpositiivisuus palkitsee! -elinvoimapajakiertueeseen, jota Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:ssä työskentelevä kaksikko järjestää. Pajat kokoavat yhdistyksiä, kuntien viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä yhteistyön äärelle 7 alueella. Vuonna 2018 startannut koko Keski-Suomen kiertue huipentuu maaliskuun päätöstilaisuuksiin.

”Palkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa, joten ilmassa on juhlan tuntua. Mukaan oman alueen iltaan kannattaa lähteä jo pelkästä uteliaisuudesta; osuukohan palkinto omalle paikkakunnalle?”, kannustaa Luoto.

Ehdotuksia palkittavista kerätään netissä: www.yhdistystori.fi/elinvoimapajat

(* Kuvassa Anu Hätinen ja Katariina Luoto

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

[ff id="1"]