Naisten kävelyllä osallistuttiin Ulkona kuin lumiukko -kampanjaan

Jenni ja Tiina naisten kävelyllä Kuokkalassa tiistaina 4. helmikuuta 2020.
Naisten kävelyllä olleet naiset osallistuivat Suomen Ladun järjestämään Ulkona kuin lumiukko -kampanjaan tekemällä ihanan, sielukkaan lumiukkoystävän.

Luontovoimaa! -hanke osallistui Suomen Ladun järjestämään Ulkona kuin lumiukko -kampanjaan ja teki tiistaina 4.2. naisten kävelyllä Kuokkalassa lumiukon. Hanke järjestääkin viikoittain ohjattuja naisten kävelyjä, jotka ovat tarkoitettu maahanmuuttajanaisille ja niille suomalaisille naisille, jotka kouluttautuvat heille luontoystäviksi. Kävelyihin voi osallistua Kuokkalassa, Keltinmäessä ja Huhtasuolla. Kävelyillä opitaan lähiluonnosta, tutustutaan uusiin ihmisiin ja nautitaan elosta! Luontovoimaa! on yksi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n hankkeista.

Ulkona kuin lumiukko -kampanja alkoi 1.2. ja se päättyy 8.3.2020. Sen tarkoituksena on kannustaa iloiseen talviulkoiluun. Lumiukon teko yhdessä vahvisti talviulkoilun riemua! Ladun nettisivuilla löytyy lumiukkolaskuri -lisää omasi sinne.

Lumiukko tehdään pakkaslumesta pahvilaatikon avulla: lunta tiivistetään jaloilla laatikkoon pieni kerros kerrallaan, annetaan sen tiivistyä hetki rauhassa ja irrotetaan pahvilaatikko lumimöykyn ympäriltä.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: