Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Millaista tukirakennetta maakunnissa toimivat järjestöt työlleen toivovat?

KYT ry on maakunnallisena verkostojärjestönä aktiivisesti mukana vaikuttamassa siihen, että valtakuntaan saataisiin järjestötyötä sote-uudistuksessa parhaiten tukeva rakenne.  Tulevaisuuden rakenteista kysytään nyt järjestöväen mielipiteitä.

Ehdolla on kaksi vaihtoehtoista rakennetta:

  1. maakuntapohjainen tukirakenne ja
  2. erva-alueisiin (yliopistosairaaloiden erityisvastuualueet) pohjautuva tukirakenne

Kartoitamme kyselyllä, millaista tukirakennetta maakunnissa toimivat sosiaali- ja terveysjärjestöt ja muut hyvinvointia edistävät järjestöt työlleen jatkossa toivovat.  Kyselyn on laatinut sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunnan Sotunetin ja maakuntien verkostojärjestöjen työryhmä.

Vastausaikaa on 6.3.2020 asti. Tiedot käsitellään anonyymisti ja tulokset löytyvät 12.3. alkaen Sotunetin sivuilta www.sotunet.fi

Toimialasta riippumatta kaikkien järjestöjen näkemykset ovat erittäin tärkeitä, käyttehän vastaamassa aktiivisesti! Kyselyä saa myös välittää eteenpäin.

Kyselyyn pääset tästä linkistä: 
https://link.webropolsurveys.com/S/32320CFA9DBB9525

Mikäli tarvitset apua kyselyyn vastaamisessa, olethan yhteydessä!

Järjestöjen muutosagentti Anne Astikainen
anne.astikainen@kyt.fi; 050 344 0429

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

KYT tiedottaa -logo
Tiedote 26.5.2020 Poikkeustilan suurimmat rajoitukset ovat hiljalleen hälvenemässä. Myös meillä KYTissä lähdetään avaamaan tiloja ja toimintaa 1.6.2020 alkaen. Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikka (aula) aukeaa vaiheittain 1.6.
Lue lisää
KYT tiedottaa                                                                                13.3.2020 Alla olevia linjauksia päivitetty 17.3.2020 (tiedote). Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki on päättänyt seuraavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Suosittelemme näitä toimia myös muille
Lue lisää
Tiedote                                                                                                    10.3.2020 Maakuntamallille selkeä kannatus Sotunetin ja maakuntien verkostojärjestöjen kyselyssä Sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunta SOTUNET ja maakuntien verkostojärjestöt toteuttivat helmi – maaliskuussa 2020 kyselyn maakunnissa toimiville järjestöille.
Lue lisää
Uutena puheenjohtajana on hienoa perehtyä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen toimintaan. Olen tavannut KYT ry:n ja KYT -osuuskunnan henkilökunnan iloisen ilmapiirin ja innostuksen sekä sitoutuneisuuden työhönsä. KYT
Lue lisää