Ensimmäiset Hyvän kierre -palkinnot Laukaaseen ja Uuraisille

Torstaina 5.3. julkistettiin Keski-Suomen ensimmäiset Hyvän kierre -palkinnonsaajat Uuraisilla. Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Uuraisten kuntien ja yhdistysten illassa järjestöpositiivisena huippuhenkilönä palkittiin Hanna Lahtinen Uuraisilta ja hyvänä tekona Lievestuoreen Liisa -videoprojekti Laukaasta.

Kuva. Jonna Ortju ja Laukaan kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä esiintyvät palkitulla Lievestuoreen Liisa -videolla You Tubessa.

Lahtinen on monessa mukana niin työssään, kuin vapaa-ajallaan. Hän toimii merkittävänä linkkinä kunnan, yhdistysten ja kuntalaisten välillä. Jonna Ortjun ja Namu-bändin luotsaama videoprojekti puolestaan huokuu positiivista paikallishenkeä. Video tehtiin laajalla  yhdistysten, kunnan ja yritysten yhteistyöllä – aina kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilän solistiosuutta myöten.

Hyvän kierre -kisassa palkitaan henkilöitä ja tekoja, jotka ovat edistäneet yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Palkittavia voi ehdottaa kuka vaan.

Kisa liittyy Järjestöpositiivisuus palkitsee! -kiertueeseen, jonka järjestäjinä ovat Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry ja kaikki kunnat. Tilaisuudet kokoavat yhdistyksiä, kuntien viranhaltijoita ja päättäjiä seitsemällä Keski-Suomen alueella. Vuonna 2018 startannut kiertue huipentuu maaliskuun päätöstilaisuuksiin. Uuraisten ilta käynnisti vuoden 2020 kiertueen.

Palkittavia voi ehdottaa tulossa oleviin tilaisuuksiin sekä ilmoittautua mukaan netissä: www.yhdistystori.fi/elinvoimapajat

Artikkelikuvassa keskellä palkittu Hanna Lahtinen sekä KYTin Anu Hätinen ja Katariina Luoto. Kuva Jenni Tiainen.

Lisätietoja: Anu Hätinen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke, anu.hatinen@kyt.fi, 050 599 6293

KL

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

[ff id="1"]