Olemme etänä läsnä – sinunkin yhteisöäsi varten!

KYT tiedottaa                                                                                         17.3.2020

Suomen hallitus on linjannut mittavista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Myös me Keski-Suomen Yhteisöjen Tuessa teemme kaiken voitavamme yhteisen hyvän eteen ja riskiryhmien suojelemiseksi.

Olemme päivittäneet toimenpiteitämme koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi Suomen hallituksen linjausten mukaisesti. Kaikki ne KYTin työntekijät, joiden on mahdollista työskennellä etänä, ovat toistaiseksi etätöissä. Muuttuneessakin tilanteessa asiantuntijamme palvelevat edelleen, ja henkilöstömme tavoittaa puhelimen, sähköpostin ja muiden etäyhteyksien välityksellä.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran sekä Sepänkeskuksen tilat suljetaan yleisöltä ja kaikki niihin varatut tilaisuudet perutaan 18.3.2020 alkaen. Sulku on voimassa 13.4.2020 asti.  Mataran alivuokralaisilla on edelleen pääsy taloon ja omiin toimistohuoneisiinsa. Useamman henkilön kokoontumisia ja lähikontakteja kehotetaan kuitenkin välttämään.

Olemme etänä läsnä – sinunkin yhteisöäsi varten!

Tutustu myös 13.3.2020 tiedotteeseemme koronaviruksen vaikutuksista toimintaamme.

Lisätietoja

Tiina Sivonen, 040 036 5760, KYT ry:n toiminnanjohtaja

Sari Naappi, 040 7779582, Kansalaistoiminnankeskus Mataran yhteisökoordinaattori

Eerik Rutanen, 050 340 9304, Sepänkeskuksen vastaava aulahenkilö

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: