Muutoksia KYTin henkilöstössä ja toiminnoissa vuoden 2020 loppuun asti

Tiedote 22.4.2020

KYTin toiminnanjohtajana vuodesta 2017 alkaen toiminut Raili Haaki suuntaa huhtikuun 2020 aikana kohti uusia haasteita. Haakin siirtyminen toisaalle tuo mukanaan muutoksia KYTin henkilöstöön ja toimintoihin.

KYTin hallitus on kutsunut toiminnanjohtajan tehtävään ajalle 25.4.-31.12.2020 KYTin pitkäaikaisen kehittämispäällikön Tiina Sivosen. Sivonen siirtyy toiminnanjohtajaksi KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäällikön tehtävästä.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi toiminnanjohtajan tehtävää ei laiteta tässä vaiheessa avoimeen hakuun. Julkinen rekrytointiprosessi avataan syksyllä, jolloin vakituinen toiminnanjohtajan pesti alkaisi suunnitelman mukaan 1.1.2021.

Tilanteen vaatimat muut muutokset vuodelle 2020 hoidetaan sisäisin järjestelyin mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja KYTin henkilöstön olemassa olevaa osaamista hyödyntäen.

KYT-järjestöpalveluiden erityisasiantuntija Katariina Luoto siirtyy Järjestöpalveluiden kehittämispäälliköksi ajalle 27.4.-31.12.2020. Järjestöpalveluiden tiimin vahvistukseksi tulee ajalle 1.5.-31.12.2020 Anu Hätinen, joka siirtyy erityisasiantuntijan tehtävään KYTin Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeesta. Matti Tervaniemi jatkaa edelleen tuttuun tapaan Järjestöpalveluissa erityisasiantuntijana.

Muutosten myötä mahdollistuu Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen toiminta-ajan jatkaminen vuoden loppuun asti. Hankkeessa työskentelee ajalla 1.5.-31.12.2020 järjestöjen muutosagentti Anne Astikainen.

Kaikkien henkilöiden yhteystiedot pysyvät ennallaan. Tarkempia tietoja päivitetään KYT-järjestöpalveluiden ja Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen omille alasivuille. Haakin ajatuksia kuluneista vuosista KYTissä ja muutoksen tuulista voit lukea sivujemme uutisista.

Kuvassa KYTin Matti Tervaniemi, Anu Hätinen, Katariina Luoto, Raili Haaki, Tiina Sivonen ja Anne Astikainen syksyllä 2019 SosteTalk!-tapahtumassa Tampereella.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: