Toimistohuone vapaana Sepänkeskuksessa

Oletko etsimässä toimitilaa Jyväskylän keskustan tuntumasta? Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan Sepänkeskukseen on juuri vapautunut yksi 11,5 m² toimistohuone. Huoneen voi vuokrata yhdistykselle, yritykselle, tutkijalle ja yksityishenkilölle. Toisessa kerroksessa sijaitsevan tilan kuukausivuokra on 100,50 euroa, johon sisältyy sähkö, vesi ja sosiaalitilojen käyttö.

Sepänkeskuksesta on mahdollista myös erikseen vuokrata sekä pieniä että suuria kokoushuoneita tapaamisia ja tilaisuuksia varten.
Toimistohuonetta vuokraa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT), jonka tehtävänä on kansalaistoiminnan kehittäminen ja tukeminen. Lisätietoja toimistohuoneesta antaa KYT:n toiminnanjohtaja Tiina Sivonen 040 036 5760, tiina.sivonen@kyt.fi

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: