Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Avaamme ovia 1.6.2020 alkaen

Tiedote 26.5.2020

Poikkeustilan suurimmat rajoitukset ovat hiljalleen hälvenemässä. Myös meillä KYTissä lähdetään avaamaan tiloja ja toimintaa 1.6.2020 alkaen.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikka (aula) aukeaa vaiheittain 1.6. alkaen, ja on alkuun auki ma-pe klo 12-14. Tällöin on mahdollista käyttää yleisötietokonetta, käydä lukemassa lehti ja hakemassa kirjapisteeltä lukemista. Lisäksi kohtaamisten pöydässä on työntekijä tavattavissa.

Yhteisöt voivat jälleen varata Mataran kokoushuoneita illoiksi ja viikonlopuiksi 1.6. alkaen. Mataran chat on jatkossakin auki arkisin klo 9-15 ja puhelin ma-to klo 10-15 juttuseuraa kaipaaville. Säännöllisestä toiminnasta aulan askartelut ja Arki-info jatkavat verkossa.

Myös Sepänkeskuksen ovet aukeavat 1.6. alkaen, ja monipuolisia tiloja voi jälleen varata yhteisöjen ja yksityishenkilöiden käyttöön. Sepänkeskus on avoinna 1.6.-28.8.2020 välisenä aikana arkipäivisin klo 8-14.

Luontovoimaa! -hankkeen naisten kävelyt siirtyvät 1.6. alkaen virtuaalimaailmasta takaisin luonnonhelmaan. Pienen osallistujajoukon kävelyitä toteutetaan juhannukseen saakka normaaliin tapaan kolmella asuinalueella Jyväskylässä. Toiminnassa on kesätauko 18.6.-10.8., jolloin ohjattua toimintaa ei ole lainkaan.

Muut hankkeemme ja toimintomme jatkavat kesäkauden ajan pääosin etänä – yhteisöjä ja ihmisiä verkkoalustoilla, somessa, tubessa, sähköpostin välityksellä ja puhelimitse aktiivisesti palvellen.

Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia suosituksia ja määräyksiä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygienia-asioihin, tehostettuun siivoukseen ja kaikin puolin turvallisen toimintaympäristön takaamiseen niin kävijöille, kuin työyhteisömme jäsenille.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tiina Sivonen, tiina.sivonen@kyt.fi, 040 036 5760

Yhteisökoordinaattori Sari Naappi / Matara, sari.naappi@kyt.fi, 040 777 9582

Vastaava aulahenkilö Eerik Rutanen/ Sepänkeskus, eerik.rutanen@kyt.fi, 050 340 9304

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Neljä ihmistä seisoo vierekkäin iloisina ja pitää käsissään kylttejä, joissa KYTin, JAPAn, Jyväskylän ja Yhdistystorin logot
Jyväskylän kaupunki, Yhdistystori.fi ja JAPA ry käynnistävät uuden yhteistyön, joka parantaa Jyväskylän asukas- ja kyläyhdistysten tietojen löydettävyyttä ja tekee yhdistyksille tietojen ilmoittamisesta helpompaa. Jatkossa yhdistysten
Lue lisää
Vaalea rakennus, jossa vanha kankainen mainosteksti. Tyylitelty teksti
Kansalaistoiminnankeskus Mataran kaikkien aikojen ensimmäinen pienkeräys toteutettiin ajalla 1.3.-31.5.2021 (RA/2021/202). Sen tavoitteena oli kerätä lahjoituksina tarvittava summa Matara-valotaulun hankintaan, sillä näyttävä valaistu opaste auttaisi ihmisiä
Lue lisää
KYT tiedottaa -logo
Valtioneuvosto asetti torstaina 22.4.2021 uuden sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustusasioiden neuvottelukunnan ja sen arviointi- ja avustusjaoston kaudelle 2021-2025. Yhdeksi neuvottelukunnan varajäsenistä nimettiin KYTin toiminnanjohtaja Tiina Sivonen.
Lue lisää
Tiedote 22.4.2021, vapaa julkaistavaksi Keskisuomalaista järjestötyötä esittelevä video on julkaistu. Videolla järjestöissä mukana olevat henkilöt kertovat omin sanoin siitä, mitä järjestöt heille merkitsevät ja miten
Lue lisää