Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Avaamme ovia 1.6.2020 alkaen

Tiedote 26.5.2020

Poikkeustilan suurimmat rajoitukset ovat hiljalleen hälvenemässä. Myös meillä KYTissä lähdetään avaamaan tiloja ja toimintaa 1.6.2020 alkaen.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikka (aula) aukeaa vaiheittain 1.6. alkaen, ja on alkuun auki ma-pe klo 12-14. Tällöin on mahdollista käyttää yleisötietokonetta, käydä lukemassa lehti ja hakemassa kirjapisteeltä lukemista. Lisäksi kohtaamisten pöydässä on työntekijä tavattavissa.

Yhteisöt voivat jälleen varata Mataran kokoushuoneita illoiksi ja viikonlopuiksi 1.6. alkaen. Mataran chat on jatkossakin auki arkisin klo 9-15 ja puhelin ma-to klo 10-15 juttuseuraa kaipaaville. Säännöllisestä toiminnasta aulan askartelut ja Arki-info jatkavat verkossa.

Myös Sepänkeskuksen ovet aukeavat 1.6. alkaen, ja monipuolisia tiloja voi jälleen varata yhteisöjen ja yksityishenkilöiden käyttöön. Sepänkeskus on avoinna 1.6.-28.8.2020 välisenä aikana arkipäivisin klo 8-14.

Luontovoimaa! -hankkeen naisten kävelyt siirtyvät 1.6. alkaen virtuaalimaailmasta takaisin luonnonhelmaan. Pienen osallistujajoukon kävelyitä toteutetaan juhannukseen saakka normaaliin tapaan kolmella asuinalueella Jyväskylässä. Toiminnassa on kesätauko 18.6.-10.8., jolloin ohjattua toimintaa ei ole lainkaan.

Muut hankkeemme ja toimintomme jatkavat kesäkauden ajan pääosin etänä – yhteisöjä ja ihmisiä verkkoalustoilla, somessa, tubessa, sähköpostin välityksellä ja puhelimitse aktiivisesti palvellen.

Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia suosituksia ja määräyksiä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygienia-asioihin, tehostettuun siivoukseen ja kaikin puolin turvallisen toimintaympäristön takaamiseen niin kävijöille, kuin työyhteisömme jäsenille.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tiina Sivonen, tiina.sivonen@kyt.fi, 040 036 5760

Yhteisökoordinaattori Sari Naappi / Matara, sari.naappi@kyt.fi, 040 777 9582

Vastaava aulahenkilö Eerik Rutanen/ Sepänkeskus, eerik.rutanen@kyt.fi, 050 340 9304

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Sepänkeskuksen perinteiset joulumyyjäiset järjestetään lauantaina 10.12.2022 klo 9.30 - 13.00 Sepänkeskuksen Reaktori-salissa (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä). Myynnissä muun muassa käsitöitä, Read more
Paikko-logo
Kuten 10 vuotta sittenkin, valmistelemme suurta tapahtumaa marraskuun viimeiselle päivälle. Ensimmäiset PAIKKOoppimisympäristöraportit julkaistiin tuona päivänä ja siitä muotoutui näin selkeä Read more
Kuvituskuva. kehittämispäällikkö kyt-järjestöpalveluihin
Haemme kehittämispäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan KYT-järjestöpalveluiden toimintakokonaisuudesta ja toimimaan Järjestöpalveluiden työntekijöiden esihenkilönä vuoden 2023 alusta alkaen. Järjestöpalveluissa työskentelee kolme kokoaikaista Read more
KYT tiedottaa -logo.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n hallitus on kokouksessaan 29.8.2022 päättänyt tarkistaa hallinnoimiensa tilojen käytön yleisiä periaatteita ja linjaa seuraavasti: Jokainen Read more
Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta Read more
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit Read more
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, Read more
On May 18th, 2022, KYT will host a special session in Matara with presentations and discussion on civil society and Read more
Keski-Suomen hyvinvointialueen, järjestöjen ja seurakuntien asiantuntijaryhmä käynnistyy. kuvistuskuva
Keski-Suomen hyvinvointialue tiedotti 26.4.2022 sosiaali-, terveys- ja pelastusalan järjestöjen ja seurakuntien asiantuntijaryhmän työn käynnistymisestä vuodelle 2022. Uuden, laaja-alaisen asiantuntijaryhmän tehtävänä Read more
Valttia valmisteluun, kestävyyttä kumppanuuteen – järjestöjen ja Keski-Suomen hyvinvointialueen strategiatyöpaja järjestetään 21.4.2022 alkaen klo 16:30 Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä. Järjestöille suunnattuun työpajaan Read more
Järjestöjen kannanotto työllisyydennhoito
Kannanotto 9.3.2022 Keski-Suomen kolmannen sektorin työllisyyttä edistävät organisaatiot ovat huolissaan työllisyyden kentän uudistusten vaikutuksesta järjestöjen ja toiminnassa mukana olevien ihmisten Read more
Avoin kansalaisyhteiskunta on rauhan kasvualusta Ukraina
Ukrainan sodan syttyminen on järkyttänyt meitä kaikkia ja vavisuttanut perustavalla tavalla käsitystämme maailmasta. Se on myös nostanut hyvin konkreettisella tavalla Read more