Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Avaamme ovia 1.6.2020 alkaen

Tiedote 26.5.2020

Poikkeustilan suurimmat rajoitukset ovat hiljalleen hälvenemässä. Myös meillä KYTissä lähdetään avaamaan tiloja ja toimintaa 1.6.2020 alkaen.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikka (aula) aukeaa vaiheittain 1.6. alkaen, ja on alkuun auki ma-pe klo 12-14. Tällöin on mahdollista käyttää yleisötietokonetta, käydä lukemassa lehti ja hakemassa kirjapisteeltä lukemista. Lisäksi kohtaamisten pöydässä on työntekijä tavattavissa.

Yhteisöt voivat jälleen varata Mataran kokoushuoneita illoiksi ja viikonlopuiksi 1.6. alkaen. Mataran chat on jatkossakin auki arkisin klo 9-15 ja puhelin ma-to klo 10-15 juttuseuraa kaipaaville. Säännöllisestä toiminnasta aulan askartelut ja Arki-info jatkavat verkossa.

Myös Sepänkeskuksen ovet aukeavat 1.6. alkaen, ja monipuolisia tiloja voi jälleen varata yhteisöjen ja yksityishenkilöiden käyttöön. Sepänkeskus on avoinna 1.6.-28.8.2020 välisenä aikana arkipäivisin klo 8-14.

Luontovoimaa! -hankkeen naisten kävelyt siirtyvät 1.6. alkaen virtuaalimaailmasta takaisin luonnonhelmaan. Pienen osallistujajoukon kävelyitä toteutetaan juhannukseen saakka normaaliin tapaan kolmella asuinalueella Jyväskylässä. Toiminnassa on kesätauko 18.6.-10.8., jolloin ohjattua toimintaa ei ole lainkaan.

Muut hankkeemme ja toimintomme jatkavat kesäkauden ajan pääosin etänä – yhteisöjä ja ihmisiä verkkoalustoilla, somessa, tubessa, sähköpostin välityksellä ja puhelimitse aktiivisesti palvellen.

Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä viranomaisten antamia suosituksia ja määräyksiä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygienia-asioihin, tehostettuun siivoukseen ja kaikin puolin turvallisen toimintaympäristön takaamiseen niin kävijöille, kuin työyhteisömme jäsenille.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Tiina Sivonen, tiina.sivonen@kyt.fi, 040 036 5760

Yhteisökoordinaattori Sari Naappi / Matara, sari.naappi@kyt.fi, 040 777 9582

Vastaava aulahenkilö Eerik Rutanen/ Sepänkeskus, eerik.rutanen@kyt.fi, 050 340 9304

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Toiminnanjohtaja-haku
Oletko sinä etsimämme henkilö toiminnanjohtajaksi KYT ry:lle ja toimitusjohtajaksi KYT osuuskunnalle? Etsimme toiminnanjohtajaa/toimitusjohtajaa KYT-yhteisöllemme, jonka ainutlaatuisen sekä tavoitteiltaan ja arvoiltaan yhtenäisen kokonaisuuden muodostavat KYT ry
Lue lisää
KYT tiedottaa -logo
Osallisuutta, osaamista, työ- ja toimintakykyä näkyväksi järjestöissä (ESR).
Lue lisää
Kiinnostaako sinua kehittäminen? Entä yksilö- ja ryhmäohjaaminen? Oletko idearikas? Tykkäätkö työskennellä ihmisten parissa, mutta itsenäinen työkään ei tuota haasteita? Onko osallistavan toiminnan kehittäminen lähellä sydäntäsi?
Lue lisää
Ihmisiä Mataran päiväkahveilla
Tiedote 29.5.2020 Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikkatoiminnan kehittäminen virtuaalisesti alkaa 1.6.2020. Mataran kohtaamispaikka (aula) on toiminut vuodesta 2012 alkaen. Kohtaamispaikka on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin, ja tarjolla
Lue lisää