Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Mataran virtuaalisen kohtaamispaikkatoiminnan kehittämiseen rahoitusta STEAlta

Tiedote 29.5.2020

Kansalaistoiminnankeskus Mataran kohtaamispaikkatoiminnan kehittäminen virtuaalisesti alkaa 1.6.2020. Mataran kohtaamispaikka (aula) on toiminut vuodesta 2012 alkaen. Kohtaamispaikka on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin, ja tarjolla on ollut myös yhteistä tekemistä askartelusta bingoihin ja erilaisiin keskustelutilaisuuksiin.

Nyt näitä toimintoja saadaan kehittää myös virtuaalisesti, sillä Mataran virtuaalisen kohtaamispaikkatoiminnan kehittämiseen on saatu loppuvuodeksi 2020 STEAlta hankerahoitusta.

Matara voi tulevaisuudessa tarjota yhä useammalle ihmiselle kohtaamisen mahdollisuuksia chatin, puhelimen ja live-lähetysten välityksellä sekä tarjoamalla kotiin tekemistä mm. askartelujen ja muiden hauskojen visailujen avulla.

Kevään 2020 koronaepidemian myötä avatussa STEA-avustuksen ylimääräisessä haussa rahoitusta haki 382 järjestöä yhteensä 411 hankkeeseen. Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että KYTin hallinnoima Matara on yksi myönteisen päätöksen saaneesta 109:sta kohteesta.

Toivomme, että syksyllä pääsemme kohtaamaan Mataran kohtaamispaikassa sekä kasvotusten että virtuaalisesti.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

KYT tiedottaa -logo.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n hallitus on kokouksessaan 29.8.2022 päättänyt tarkistaa hallinnoimiensa tilojen käytön yleisiä periaatteita ja linjaa seuraavasti: Jokainen KYTin toiminnassa mukana oleva yhdistys
Lue lisää
Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta vielä toistaiseksi auki olevista asioista.
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit palata lukemalla uunituoreen 2021- toimintakertomuksemme.
Lue lisää
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, työnantajien sekä julkisen sektorin kanssa.
Lue lisää