Tervetuloa Järjestöt tulevaisuuden sotessa -tilaisuuteen!

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT) on toteuttanut vuosina 2017-2020 Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanketta. Hanke auttoi jäsentämään järjestöjen erilaisia rooleja suhteessa maakuntaan ja kuntiin sekä tekemään järjestöissä olevaa asiantuntemusta näkyväksi. Keski-Suomeen syntyi järjestöjen keskinäistä, järjestöjen ja maakunnan sekä järjestöjen ja kuntien välistä kumppanuutta ja verkostoja. Hankkeen avulla kehitettiin myös sote-riippumattomia rakenteita kuntien ja järjestöjen sekä maakunnan ja järjestöjen hyvinvointiyhteistyön edistämiseen. Hanke on osa valtakunnallista Järjestö 2.0 -ohjelmakokonaisuutta.

Hanke päättyy vuoden 2020 lopussa ja päätöstilaisuus järjestetään to 19.11. klo 13 -15.30 etänä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan hankkeen tuloksista ja kokemuksista sekä Keski-Suomen sote-uudistuksen tavoitteista ja järjestöjen roolista uudistuksessa.

”Järjestöt ovat nyt ja tulevaisuudessa ensiarvoisen tärkeitä kumppaneita sote-uudistuksen onnistumiseksi. Tässä tilaisuudessa saat kokonaiskuvan Keski-Suomen sote-uudistuksesta ja järjestöjen osallisuudesta uudistuksessa”, kertoo Keski-Suomen sote-uudistuksen järjestöyhteistyön ja osallisuuden projektipäällikkö Anne Astikainen.

KYTin toiminnanjohtaja Tiina Sivonen kannustaa kaikkia asiasta kiinnostuneita osallistumaan: ” Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen myötä keskisuomalaiset järjestöt olivat merkittävästi mukana maakunta- ja soteuudistuksen kehittämistyössä. Hankkeen tuloksekas työ näkyy myös uuden Keski-Suomen sote-uudistus -hankkeen suunnitelmassa, jossa järjestöt on huomioitu monissa kohdin. Tämä tilaisuus on oiva paikka kuulla näistä yhteistyönpaikoista lisää ja tuoda järjestöjen näkemyksiä kehittämistyöhön.”

Ilmoittaudu mukaan ke 18.11. mennessä tämän lomakkeen kautta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 19.11. ennen tilaisuutta. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan tapahtumasivulla https://www.yhdistystori.fi/tapahtuma/jarjestot-tulevaisuuden-sotessa/ sekä Facebookissa.

Tervetuloa!

Lisätietoja

hanketiedottaja Henna Takala, KS vaikuttavat järjestöt, henna.takala@kyt.fi tai 050 514 6024

projektipäällikkö Anne Astikainen, Keski-Suomen sote-uudistus, järjestöyhteistyö ja osallisuus, anne.astikainen@jyvaskyla.fi tai 050 312 5271

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: