Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYTille uusi toiminnanjohtaja ja valtakunnallista tunnustusta toimintamallista

Kuluva viikko toi mukanaan isoja, iloisia uutisia KYTille. Näistä merkittävin on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen tiistaina 20.10.2020 kokouksessaan tekemä yksimielinen päätös valita YTM Tiina Sivonen KYT ry:n toiminnanjohtajaksi ja KYT-osuuskunnan toimitusjohtajaksi.  

Sivonen on hoitanut menestyksekkäästi, KYTin hallituksen kutsusta, toiminnanjohtajan tehtävää jo kuluvan vuoden huhtikuusta saakka. Hän ottaa toiminnanjohtajan vakituisen tehtävän vastaan 1.11.2020 alkaen. Sivosen luotsattavana on KYT ry:n ja -osuuskunnan muodostama 40 hengen monipuolinen ja asiantunteva työyhteisö.

Toiminnanjohtajan/toimitusjohtajan paikka oli auki ajalla 6.-27.9.2020. KYTin hallitus valitsi Sivosen useiden hakijoiden joukosta.

Tiinalla on syvällinen asiantuntemus kansalaistoiminnasta ja viisaita näkemyksiä siitä, mihin asioihin on syytä tarttua tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa.”, kuvaili Sivosen osaamista hänen edeltäjänsä Raili Haaki kevään siirtymävaiheessa.

On etuoikeus saada edustaa KYT-yhteisöä ja olla aitiopaikalta mukana kehittämissä järjestö- ja kansalaistoimintaa niin meillä Keski-Suomessa, kuin muuallakin. Aivan erityistä juhlan tuntua tähän hetkeen tuo se, että KYT on juuri saanut merkittävän valtakunnallisen tunnustuksen toimintamallistaan.”, iloitsee Sivonen ja kiittää KYTin hallitusta luottamuksesta.

KYT ry:n toimintamalli on saanut kuluvalla viikolla valtakunnallista näkyvyyttä järjestö- ja kansalaistoimintaa laaja-alaisesti vahvistavana lähestymistapana ja rakenteena. Valtioneuvoston tilaaman Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus 2020-luvun Suomessa -hankkeen loppuraportti julkaistiin 22.10.2020. Raportti nostaa esiin mm. KYT ry:n yhdistyksille tarjoaman henkilökohtaisen tuen merkityksen ja suosittelee sen varmistamista, että kaikilta Suomen alueilta löytyisi vastaavantyyppistä verkostojärjestötoimintaa.

”KYT on yksi esimerkki verkostojärjestöstä, joka tukee kansalaistoimintaa ja koordinoi yhteisiä resursseja yli toimialarajojen. Olemme osa laajempaa valtakunnallista verkostojärjestöjen verkostoa, jonka toimijat kehittävät aktiivisesti yhdessä tulevaisuuden kansalaistoimintaa.”, Sivonen toteaa.

Lisätietoja:

Tiina Sivonen, toiminnanjohtaja / toimitusjohtaja, p. 040 036 5760, tiina.sivonen@kyt.fi

Kuvassa: Työntekijöiden onnittelut Tiina Sivoselle (vasemmalla) luovutti KYTin Osaamisella järjestöihin -hankkeen Eija Lappi (oikealla). Kuvaaja Sirpa Pekkarinen.

KL

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Sepänkeskuksen perinteiset joulumyyjäiset järjestetään lauantaina 10.12.2022 klo 9.30 - 13.00 Sepänkeskuksen Reaktori-salissa (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä). Myynnissä muun muassa käsitöitä, Read more
Paikko-logo
Kuten 10 vuotta sittenkin, valmistelemme suurta tapahtumaa marraskuun viimeiselle päivälle. Ensimmäiset PAIKKOoppimisympäristöraportit julkaistiin tuona päivänä ja siitä muotoutui näin selkeä Read more
Kuvituskuva. kehittämispäällikkö kyt-järjestöpalveluihin
Haemme kehittämispäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan KYT-järjestöpalveluiden toimintakokonaisuudesta ja toimimaan Järjestöpalveluiden työntekijöiden esihenkilönä vuoden 2023 alusta alkaen. Järjestöpalveluissa työskentelee kolme kokoaikaista Read more
KYT tiedottaa -logo.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n hallitus on kokouksessaan 29.8.2022 päättänyt tarkistaa hallinnoimiensa tilojen käytön yleisiä periaatteita ja linjaa seuraavasti: Jokainen Read more
Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta Read more
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit Read more
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, Read more
On May 18th, 2022, KYT will host a special session in Matara with presentations and discussion on civil society and Read more
Keski-Suomen hyvinvointialueen, järjestöjen ja seurakuntien asiantuntijaryhmä käynnistyy. kuvistuskuva
Keski-Suomen hyvinvointialue tiedotti 26.4.2022 sosiaali-, terveys- ja pelastusalan järjestöjen ja seurakuntien asiantuntijaryhmän työn käynnistymisestä vuodelle 2022. Uuden, laaja-alaisen asiantuntijaryhmän tehtävänä Read more
Valttia valmisteluun, kestävyyttä kumppanuuteen – järjestöjen ja Keski-Suomen hyvinvointialueen strategiatyöpaja järjestetään 21.4.2022 alkaen klo 16:30 Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä. Järjestöille suunnattuun työpajaan Read more
Järjestöjen kannanotto työllisyydennhoito
Kannanotto 9.3.2022 Keski-Suomen kolmannen sektorin työllisyyttä edistävät organisaatiot ovat huolissaan työllisyyden kentän uudistusten vaikutuksesta järjestöjen ja toiminnassa mukana olevien ihmisten Read more
Avoin kansalaisyhteiskunta on rauhan kasvualusta Ukraina
Ukrainan sodan syttyminen on järkyttänyt meitä kaikkia ja vavisuttanut perustavalla tavalla käsitystämme maailmasta. Se on myös nostanut hyvin konkreettisella tavalla Read more