Kehittämispäällikkö KYT-järjestöpalveluihin

Järjestöpalveluissa työskentelee kolme kokoaikaista työntekijää: kehittämispäällikkö ja kaksi erityisasiantuntijaa. Haemme Järjestöpalveluiden kokonaisuudesta vastaavaa ja työntekijöiden esimiehenä toimivaa kehittämispäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vuoden 2021 alusta. Työhön kuuluu olennaisena osana yhdistystoimijoiden ohjaus ja neuvonta, koulutusten suunnittelu ja kouluttaminen, verkostojen kokoaminen ja koordinointi. Kehittämispäällikkö toimii myös KYTin toiminnanjohtajan varahenkilönä.

Odotamme kehittämispäälliköltä

  • soveltuvaa korkea-asteen tutkintoa
  • asiantuntijuutta yhdistyshallinnosta, yhdistyslaista, yhdistysten kehittämisestä sekä hankesuunnittelusta ja -toteuttamisesta (erityisesti STEA-rahoitusta)
  • esimieskokemusta
  • tiedotus-, ohjaus- ja koulutusosaamista
  • verkosto-osaamista ja yhteistyökykyä
  • keskisuomalaisen yhdistyskentän tuntemusta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttöä ja työskentelyä iltaisin. Järjestöpalveluiden työntekijöiden työpisteet sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Jyväskylässä.

KYT-järjestöpalveluiden päämääränä on vahvistaa keskisuomalaisten yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytyksiä tukemalla yhdistyksissä toimivia henkilöitä yhteisönsä toiminnan toteuttamisessa ja kehittämisessä. Toiminnan tavoitteena on lisätä yhdistyksissä toimivien jaksamista ja osaamista, helpottaa järjestötiedon löydettävyyttä sekä vahvistaa yhdistysten yhteistyötä toistensa ja kuntien kanssa. Toiminnot – ohjaus ja neuvonta, koulutukset ja tilaisuudet, verkostotyö ja Yhdistystori.fi-kokonaisuus – kohdistuvat yleishyödyllisiin yhteisöihin, joiden toiminta liittyy ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus, STEA.

Lisätietoja:
Keskiviikkona 18.11.2020 klo 14.00–16.00 toiminnanjohtaja Tiina Sivonen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry puh. 0400 365 760

Hakemus sisältäen palkkatoivomuksen sekä ansioluettelon sähköpostilla viimeistään 25.11.2020 klo 16.00 osoitteeseen tiina.sivonen@kyt.fi. Haastattelut toteutetaan 4.12.2020.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: