Keskisuomalaiset järjestöt, yhdistykset ja seurat -diasarja julkaistu Yhdistystorilla

Kaipaatko perustietoa keskisuomalaisista järjestöistä? Kattava diasarja järjestöjen ja yhdistysten toiminnasta on nyt julkaistu Yhdistystorin Järjestötietopankissa.

Diasarjan 80 sivua tarjoavat sekä yleistä että toimialakohtaista tietoa keskisuomalaisesta järjestökentästä ja se täydentää jo aiemmin tänä vuonna julkaistuja sote-järjestöjen infograafeja. Vapaasti käytettävissä oleva diasarja sisältää myös informatiiviset muistiinpanot, joiden avulla dioja on helppo esitellä ja hyödyntää.

Tietopaketin on tuottanut Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke, jota hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry ja se julkaistiin hankkeen päätöstilaisuuden yhteydessä 19.11.2020. Tiedot on koottu vuoden 2020 aikana.

Lataa diasarja käyttöösi alla olevasta osoitteesta:

www.yhdistystori.fi/jarjestotietopankki/keski-suomen-jarjestotietoa

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: