Valintoja vuodelle 2021: Luoto kehittämispäälliköksi, Rajala hallitukseen

Vuotta 2021 kohti suunnataan KYTissä tuoreiden henkilövalintojen myötä. KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäälliköksi on valittu Järjestöpalveluissa erityisasiantuntijana useamman vuoden työskennellyt ja tällä hetkellä kehittämispäällikön sijaisuutta hoitava yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteri Katariina Luoto. Kehittämispäällikön paikka avautui, kun aikaisemmin tehtävässä työskennellyt Tiina Sivonen siirtyi KYTin toiminnanjohtajaksi. Luoto valittiin hyvien hakijoiden joukosta jatkamaan ansiokasta Järjestöpalveluiden kehittämistä ja toteuttamista keskisuomalaisten yhdistysten hyväksi.

Kuvassa Katariina Luoto
KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäälliköksi valitulla Katariina Luodolla on vankka yhdistystoiminnan osaaminen ja keskisuomalaisen järjestökentän tuntemus.

KYTin hallitus sai myös täydennystä tulevalle vuodelle, kun syyskokouksessa 8.12.2020 jäsenistö valitsi hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Uutena mukaan valittiin Jyväskylän kaupungin erikoissuunnittelija Antti Rajala.

Puheenjohtaja Marja-Leena Saarisen johdolla KYTin toimintaa linjaa vuosina 2021–2022 seuraava hallitus:

  • Marja-Leena Saarinen puheenjohtaja, varajäsen Kristiina Pigg
  • Antti Rajala, varajäsen Kari Otollinen  
  • Matti Kangasaho, varajäsen Tapio Anttonen  
  • Emmanuel Sibomana, varajäsen Tytti Solankallio-Vahteri
  • Petri Lehtoranta, varajäsen (vuoden 2021) Pekka Piirainen.

Syyskokouksessa hyväksyttiin Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen osuuskunnan ja yhdistyksen toimintasuunnitelmat ja talousarviot vuodelle 2021. KYTin jäsenyhteisöt totesivat, että KYTin perustehtävä – järjestö- ja kansalaistoiminnan toimintaedellytysten tukeminen sekä heikossa sosiaalisessa asemassa olevien ihmisten olosuhteiden parantaminen – on koronapandemian myötä entistäkin merkityksellisempi ja ajankohtaisempi.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: