Erityisasiantuntija KYT-järjestöpalveluihin

Haemme KYT-järjestöpalveluihin yhteistyön edistämisen osa-alueesta vastaavaa erityisasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen. Järjestöpalveluissa työskentelee kolme kokoaikaista työntekijää: kehittämispäällikkö ja kaksi erityisasiantuntijaa.

Erityisasiantuntijan työ sisältää yhdistystoimijoiden välisen ja järjestö-kuntayhteistyön edistämistä, yhteistyötilaisuuksien suunnittelua ja toteutusta, verkostojen kokoamista ja koordinointia, sekä viestintä- ja tiedontuotantotehtäviä. Työhön kuuluu olennaisena osana myös yhdistystoimijoiden ohjaus ja neuvonta yhdistystoiminnan kysymyksissä sekä yhdistyskoulutusten suunnittelu ja järjestäminen.

Odotamme erityisasiantuntijalta:

  • keskisuomalaisen yhdistys- ja kuntakentän tuntemusta
  • asiantuntijuutta yhdistyshallinnosta, yhdistysten kehittämisestä sekä hankesuunnittelusta ja -toteuttamisesta (erityisesti STEA-rahoitus)
  • osaamista viestinnästä sekä tiedonkeruusta, -analysoinnista ja -raportoinnista
  • ohjaus-, koulutus- ja fasilitointitaitoja
  • verkosto-osaamista ja yhteistyökykyä
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme kehittämisorientoituneen työyhteisön, joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja satunnaista työskentelyä iltaisin. Järjestöpalveluiden työntekijöiden työpisteet sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Jyväskylässä.

KYT-järjestöpalveluiden päämääränä on vahvistaa keskisuomalaisten yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytyksiä tukemalla yhdistyksissä toimivia henkilöitä yhteisönsä toiminnan toteuttamisessa ja kehittämisessä. Toiminnan tavoitteena on lisätä yhdistyksissä toimivien jaksamista ja osaamista, helpottaa järjestötiedon löydettävyyttä sekä vahvistaa yhdistysten yhteistyötä toistensa ja kuntien kanssa. Toiminnot – ohjaus ja neuvonta, koulutukset ja tilaisuudet, verkostotyö ja Yhdistystori.fi-kokonaisuus – kohdistuvat yleishyödyllisiin yhteisöihin, joiden toiminta liittyy ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus, STEA.

Lisätietoja:

Torstaina 4.2.2021 klo 14.00–16.00 kehittämispäällikkö Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry puh. 050 400 0668.

Hakemus sisältäen palkkatoivomuksen sekä ansioluettelon tulee lähettää sähköpostilla pdf-muodossa viimeistään 21.2.2021 osoitteeseen katariina.luoto@kyt.fi. Haastattelut toteutetaan 9.3. ja 10.3.2021.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: