Järjestöt ja kuntalaiset haastavat ehdokkaita kuntavaali-illoissa

Keski-Suomen liki 5300 yhdistyksellä on merkittävä rooli ihmisten hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämisessä kuntatasolla. Maaliskuussa 2021 keskisuomalaiset järjestöt ja kuntalaiset haastavat kuntavaaliehdokkaita niistä hyvinvoinnin ja osallisuuden ilmiöistä, joita ihmiset kohtaavat omassa arjessaan ja elinympäristössään.

Minä kuntalaisena -kuntavaali-iltojen kokonaisuutta on toteuttamassa laaja joukko monikulttuurisuuden, osallisuuden, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sekä monipaikkaisuuden äärellä toimivia yhteisöjä ja verkostoja. Iltoihin odotetaan monipuolista ja laajaa joukkoa ehdokkaita eri Keski-Suomen kunnista ja puolueista.

Minä kuntalaisena -kuntavaali-illat Zoom-alustalla maaliskuussa 2021

Ke 24.3. Minä hyvinvoivana kuntalaisena (linkki)

  • Mitä tekisit päihdehaittojen vähentämiseksi?
  • Kuinka sateenkaariväestö huomioidaan kuntasi palveluissa?
  • Miten kuntasi vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat?
  • Leikataanko vieläkin nuorisotyöstä?

Ke 31.3. Minä osallistuvana kuntalaisena (linkki)

  • Tukeeko kuntasi asukasosallisuutta?
  • Miten kannustaa nuoria kuntavaikuttamiseen?
  • Olisiko teillä töitä maahan muuttaneelle?
  • Kuuletko nuorten ilmastoviestit?

Tervetuloa!

Ehdokkaiden ilmoittautuminen viimeistään 10.3.2021 verkkolomakkeella, linkki lomakkeelle tapahtumasivulla. Muiden osallistujien ei tarvitse ilmoittautua.

Illat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, mukaan yhteen iltaan mahtuu noin 100 osallistujaa. Tilaisuudet tallennetaan.

Tilaisuuksia ovat kanssamme järjestämässä Paremmin Yhdessä ry, Keski-Suomen Epilepsiayhdistys ry, Monikulttuurikeskus Gloria ry, Nuorten Suomi ry, Keski-Suomen Kylät ry, Jyväskylän SETA ry, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Maaseudun sivistysliitto ry. Mukana yhteistyössä myös Pirkanmaan ja Keski-Suomen etnisten asioiden neuvottelukunta ETNO sekä Keski-Suomen monikulttuuristen järjestöjen ja kotoutumistyön verkosto MOVE.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: