PAIKKO käyttäjiä yli 500!

PAIKKO osaamisen tunnistamisen järjestelmä siirtyi verkkoon 2019. Järjestelmän käyttäjämäärän kasvu on nopeutunut nopeutumistaan ja tänään rekisteröityjen käyttäjien määrä nousi yli 500:n käyttäjän. Järjestelmän avulla on mahdollista käyttää PAIKKO-osaamistodistustyökalua, jonka avulla ohjatussa toiminnassa havaittu osaaminen on helppo dokumentoida todistuksen muotoon. Osaamistodistus on käytössä oppimisympäristöissä, joiden mahdollisuudet kerryttää osaamista on tunnistettu ammatillisten perustutkintojen perusteiden avulla. Oppimisympäristöraportit on julkaistu osoitteessa www.paikko.fi – ja niidenkin määrä kasvaa nopeasti.

PAIKKO järjestelmä on käytössä ympäri maan. Kevään aikana koekäytössä on myös ruotsinkielinen versio PAIKKOtyökaluista – toiveissa on, että se saadaan yleisesti käyttöön jo syksyn aikana.  

Paikko ® on KYT ry:n rekisteröimä tuotemerkki.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: