Hae järjestötyön harjoittelijaksi KYT-järjestöpalveluihin syksyksi 2021

Haemme Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalveluiden kolmen hengen tiimiin järjestötyön harjoittelijaa syksyksi 2021. Oletko sinä järjestöistä ja järjestötyöstä kiinnostunut tulevaisuuden osaaja, jonka sydän sykkii kansalaistoiminnan kehittämiselle sekä järjestöjen työn, toiminnan ja merkityksen esiin tuomiselle? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla juuri etsimäsi harjoittelupaikka!

KYT-järjestöpalveluissa päämääränämme on vahvistaa keskisuomalaisten yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytyksiä tukemalla yhdistyksissä toimivia henkilöitä yhteisönsä toiminnan toteuttamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteenamme on lisätä yhdistyksissä toimivien jaksamista ja osaamista, helpottaa järjestötiedon löydettävyyttä sekä vahvistaa yhdistysten yhteistyötä toistensa ja kuntien kanssa. Ylläpidämme Keski-Suomen järjestö- ja kansalaistoimintaa kokoavaa Yhdistystori.fi-sivustoa ja -viestintäkokonaisuutta.

Järjestötyön harjoittelijan tehtäviin sisältyy:

  • Järjestöpalveluiden tavoitteiden edistämiseen ja seurantaan liittyviä yleisiä tehtäviä,
  • tilaisuuksien, tapahtumien ja koulutusten markkinoinnissa ja toteutuksessa avustamista,
  • Yhdistystori.fi-sivuston ja -somekanavien viestinnän ja sisällöntuotannon tehtäviä,
  • verkostojen ja työryhmien työskentelyyn osallistumista.

Harjoittelijan tehtävistä ja harjoittelun painotuksesta sovitaan valittavan henkilön osaaminen, toiveet, kiinnostuksenkohteet ja esimerkiksi opintoihin liittyvät harjoitteluvaatimukset huomioiden. Harjoitteluun voi sisältyä laajempi kehittämistehtävä tai tiedonkeruuprojekti. Harjoittelu Järjestöpalveluissa voi soveltua hyvin esimerkiksi yhteiskuntatieteellisen/humanistisen alan, viestinnän tai yhteisöpedagogiikan opiskelijalle.

Harjoittelujakson pituus on noin 2-3 kk ja sijoittuu aikavälille 1.9.-31.12.2021. Harjoittelu on palkaton. Paikka täytetään elokuun aikana sopivan hakijan löydyttyä.

Tarjoamme näköalapaikan järjestötoimintaan Keski-Suomessa, rennon ja iloisen tiimin ja työyhteisön, joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden. Harjoitteluun voi sisältyä satunnaista työskentelyä iltaisin ja eri paikkakunnilla Keski-Suomen alueella.

Järjestöpalveluiden työntekijöiden työpisteet sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä. Matarassa toimii noin 20 järjestöä ja yhteisöä, joten harjoittelun aikana pääset luontevasti tutustumaan ja luomaan kontakteja moniin toimijoihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse viimeistään 22.8.2021. Lisätietoja ja hakemukset kehittämispäällikkö Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi, 050 400 0668. Lomalla 1.7.-8.8.2021. Tiedustelut puhelimitse: 11.8. klo 14-15 ja 12.8. klo 9-10.

Tutustu tarkemmin: www.kyt.fi/jarjestopalvelut ja www.yhdistystori.fi

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: