Talousneuvontaa Kansalaistoiminnankeskus Matarasta syksyllä

Talousneuvola rantautuu syksyllä Kansalaistoiminnankeskus Mataraan. Talousneuvola on palvelu, jossa voit keskustella ilman ajanvarausta arjen raha-asioista niin pienistä kuin suuristakin. Siellä voit pohtia tilannettasi, saada neuvoja ja kartoittaa vaihtoehtojasi asiantuntijoiden kanssa. Palvelu on luottamuksellinen ja ilmainen eikä sinne tarvitse tehdä ajanvarausta.

Jyväskylän talousneuvolassa voit keskustella sosiaalityöntekijän, talous- ja velkaneuvojan, ulosoton asiantuntijan, diakoniatyöntekijän ja sosiaalisen luototuksen talousneuvojan kanssa.

Talousneuvola on Matarassa joka toinen torstai klo 10–13:

  • 2.9., 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12.

Tule rohkeasti tule paikan päälle osoitteeseen Matarankatu 6, Jyväskylä (Kansalaistoiminnankeskus Matara), tai ota yhteyttä puh. 050 476 4697.

PS. Järjestöille on tulossa Puhu rohkeasti rahasta -koulutus 11.10.2021 Jyväskylässä. Koulutuksessa saat työkaluja talousvaikeuksissa olevan tunnistamiseen ja ohjaukseen. Lisätietoa koulutuksesta Yhdistystorin tapahtumakalenterissa.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: