KYTin juhlavuosi jatkui piknikillä

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry juhlisti 20-vuotista taivaltaan elokuun lopussa iloisen piknikin merkeissä. Perjantaina 27.8. vietetyn juhlahetken kutsuvieraslistalla olivat KYTin hallituksen jäsenet, jäsenjärjestöjen edustajat ja henkilöstö. Nauru ja puheensorina täyttivät KYTin ylläpitämän Kansalaistoiminnankeskus Mataran salin, kun vieraat riimittelivät onnittelurunoja pöytäkunnittain. Inspiraationa toimi juhlavuoden kunniaksi aiemmin julkaistu juhlaruno.

Piknik-vieraiden runoissa kuvattiin KYTiä mm. näin: ”Kuulee kaikkien ääniä, muodostaa yhteisiä pläänejä. Pulmia ratkoo, solmuja avaa sekä kumppaneita arvostaa.”

Kuten hyvään piknik-tunnelmaan kuuluu, tilaisuutta täydensivät herkulliset eväät jälkiruokineen.

Kuvassa piknikin tarjoilupöytä, jossa mm.  voisarvia, levitteitä ja salaattia

Jo kahden vuosikymmenen ajan KYT on tehnyt laajaa työtä keskisuomalaisen kansalais- ja yhdistystoiminnan kehittäjänä ja tukijana sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäjänä. Juhlavuoden viettoa jatketaan koko loppuvuosi, ja se huipentuu 4.11. järjestettävään seminaariin. Luvassa on vielä myös muun muassa juhlavuoteen liittyviä julkaisuja ja videoita. Pysy mukana juhlahumussa ja kiitos kaikille juhliimme jo osallistuneille!

Kuvassa on KYTin juhlavuoden vuosikello
KYTin juhlavuoden vuosikello
Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: