Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYT mukana Jyväskylän avustusinfossa yhdistyksille ja yhteisöille 28.9.21

Jyväskylän kaupungin eri toimialojen avustuksia esitellään 28.9. klo 17-19 järjestettävässä avustusinfossa, johon voi osallistua Kansalaistoiminnankeskus Matarassa tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Yhdistyksille, seuroille, järjestöille ja muille yhteisöille tarkoitettu monialainen infotilaisuus on ensimmäinen laatuaan.

Avustusinfossa esitellään kattavasti Jyväskylän kaupungin myöntämiä avustuksia. Esittelyssä ovat työllisyyspalvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, nuorisopalvelujen, kulttuurin, liikunnan ja kansalaistoiminnan avustukset. Lisäksi kuullaan JyväsRiihen Leader-rahoituksesta sekä Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n järjestöille tarjoamasta muusta tuesta.

Illan aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää avustuksiin ja avustamiseen liittyviä kysymyksiä esimerkiksi eri avustusmuodoista, avustuksiin liittyvistä kriteereistä ja linjauksista sekä keskustella yleisemminkin avustusten periaatteista.

Ennakkoilmoittautuminen avustusinfoon 27.9. klo 16 mennessä: ilmoittautumislomake

Etänä osallistuville lähetetään sähköpostissa linkki, jonka kautta pääsee osallistumaan tilaisuuteen. Paikan päälle tuleville suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja pyydämme huomioimaan turvavälit. Tulethan paikalle vain oireettomana. Matara-saliin (Matarankatu 6) voidaan ottaa enintään 50 osallistujaa.

Avustusinfon järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen ja Keski-Suomen Liikunnan kanssa.

Lisätietoja:

-kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 050 634 95, mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi

-kehittämispäällikkö Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, p. 050 400 0668, katariina.luoto(at)kyt.fi

www.jyvaskyla.fi/avustukset

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta vielä toistaiseksi auki olevista asioista.
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit palata lukemalla uunituoreen 2021- toimintakertomuksemme.
Lue lisää
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, työnantajien sekä julkisen sektorin kanssa.
Lue lisää
On May 18th, 2022, KYT will host a special session in Matara with presentations and discussion on civil society and civic space in Finland and
Lue lisää