Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYT mukana Jyväskylän avustusinfossa yhdistyksille ja yhteisöille 28.9.21

Jyväskylän kaupungin eri toimialojen avustuksia esitellään 28.9. klo 17-19 järjestettävässä avustusinfossa, johon voi osallistua Kansalaistoiminnankeskus Matarassa tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Yhdistyksille, seuroille, järjestöille ja muille yhteisöille tarkoitettu monialainen infotilaisuus on ensimmäinen laatuaan.

Avustusinfossa esitellään kattavasti Jyväskylän kaupungin myöntämiä avustuksia. Esittelyssä ovat työllisyyspalvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, nuorisopalvelujen, kulttuurin, liikunnan ja kansalaistoiminnan avustukset. Lisäksi kuullaan JyväsRiihen Leader-rahoituksesta sekä Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n järjestöille tarjoamasta muusta tuesta.

Illan aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää avustuksiin ja avustamiseen liittyviä kysymyksiä esimerkiksi eri avustusmuodoista, avustuksiin liittyvistä kriteereistä ja linjauksista sekä keskustella yleisemminkin avustusten periaatteista.

Ennakkoilmoittautuminen avustusinfoon 27.9. klo 16 mennessä: ilmoittautumislomake

Etänä osallistuville lähetetään sähköpostissa linkki, jonka kautta pääsee osallistumaan tilaisuuteen. Paikan päälle tuleville suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja pyydämme huomioimaan turvavälit. Tulethan paikalle vain oireettomana. Matara-saliin (Matarankatu 6) voidaan ottaa enintään 50 osallistujaa.

Avustusinfon järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen ja Keski-Suomen Liikunnan kanssa.

Lisätietoja:

-kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 050 634 95, mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi

-kehittämispäällikkö Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, p. 050 400 0668, katariina.luoto(at)kyt.fi

www.jyvaskyla.fi/avustukset

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Iloisia ihmisiä keskustelee pöydän ääressä.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Jyväskylän kaupunki toivottavat tervetulleeksi 7.10.2021 klo 18-19.30 pidettävään järjestöiltaan. Järjestöillassa keskustellaan yhdistysten toiminnasta ja yhteistyöstä kaupungin kanssa. Tapahtuma pidetään Matara-salissa Kansalaistoiminnankeskus
Lue lisää
Mataran lippu salossa
Keväällä 2021 Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toteuttamalla pienkeräyksellä tavoiteltiin Kansalaistoiminnankeskus Mataran näkyvyyden ja löydettävyyden parantamista. Saimme kasaan mukavan rahasumman, jolla saimme hankittua Matara-lipun. Kiitos tuhannesti
Lue lisää
Keski-Suomen kansanedustajat Villa Ranan portailla.
Keski-Suomen järjestöjen ja maakunnan kumppanuuspöydän järjestöedustajat tapasivat Keski-Suomen kansanedustajia maanantaina 16.8.2021 ja keskustelivat keskisuomalaisten järjestöjen toiminnasta ja merkityksestä maakunnan asukkaille sekä järjestöjen rahoituksen tulevaisuudesta. Järjestöjen
Lue lisää
kyt lausunto valtionavustus käytännöt
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry on ottanut muiden maakunnallisten verkostojärjestöjen kanssa kantaa järjestöjen valtionavustuskäytäntöjen kehittämistä ja yhdenmukaistamista koskeviin ehdotuksiin. Valtiovarainministeriön Valtionavustustoiminnan kehittämis- ja digitalisointihankkeen järjestöjaosto on
Lue lisää