Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYT mukana Jyväskylän avustusinfossa yhdistyksille ja yhteisöille 28.9.21

Jyväskylän kaupungin eri toimialojen avustuksia esitellään 28.9. klo 17-19 järjestettävässä avustusinfossa, johon voi osallistua Kansalaistoiminnankeskus Matarassa tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Yhdistyksille, seuroille, järjestöille ja muille yhteisöille tarkoitettu monialainen infotilaisuus on ensimmäinen laatuaan.

Avustusinfossa esitellään kattavasti Jyväskylän kaupungin myöntämiä avustuksia. Esittelyssä ovat työllisyyspalvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, nuorisopalvelujen, kulttuurin, liikunnan ja kansalaistoiminnan avustukset. Lisäksi kuullaan JyväsRiihen Leader-rahoituksesta sekä Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n järjestöille tarjoamasta muusta tuesta.

Illan aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää avustuksiin ja avustamiseen liittyviä kysymyksiä esimerkiksi eri avustusmuodoista, avustuksiin liittyvistä kriteereistä ja linjauksista sekä keskustella yleisemminkin avustusten periaatteista.

Ennakkoilmoittautuminen avustusinfoon 27.9. klo 16 mennessä: ilmoittautumislomake

Etänä osallistuville lähetetään sähköpostissa linkki, jonka kautta pääsee osallistumaan tilaisuuteen. Paikan päälle tuleville suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja pyydämme huomioimaan turvavälit. Tulethan paikalle vain oireettomana. Matara-saliin (Matarankatu 6) voidaan ottaa enintään 50 osallistujaa.

Avustusinfon järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen ja Keski-Suomen Liikunnan kanssa.

Lisätietoja:

-kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 050 634 95, mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi

-kehittämispäällikkö Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, p. 050 400 0668, katariina.luoto(at)kyt.fi

www.jyvaskyla.fi/avustukset

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Riitta Mäkinen puhujan korokkeella
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin syyskokouksessa 15.12.2021 YTM Riitta Mäkinen. Puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen (2022-23). Mäkinen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä
Lue lisää
Kansalaistoiminnankeskus Matara Jyväskylän keskustan kupeessa on nyt koristeltu joulutunnelmaan, kun viisi nuorta työelämätutustujaa askarteli kuusen alle ison kasan joulupaketteja. Paketit ovat esillä joulun ajan. Mataran
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Oletko sinä etsimämme henkilö tai tiedätkö erinomaisen ehdokkaan? Ehdota meille uutta puheenjohtajaa! Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen nykyinen puheenjohtaja Marja-Leena Saarinen on ilmoittanut väistyvänsä tehtävästä kaksivuotisen
Lue lisää
Iloisia ihmisiä keskustelee pöydän ääressä.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Jyväskylän kaupunki toivottavat tervetulleeksi 7.10.2021 klo 18-19.30 pidettävään järjestöiltaan. Järjestöillassa keskustellaan yhdistysten toiminnasta ja yhteistyöstä kaupungin kanssa. Tapahtuma pidetään Matara-salissa Kansalaistoiminnankeskus
Lue lisää