Tervetuloa KYTin juhlaseminaariin!

20-vuotiaan Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n merkkivuosi jatkuu juhlaseminaarin merkeissä 4.11. klo 12-16. Ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä osoitteessa: www.kyt.fi/ilmoittautuminen.

Juhlaseminaari alkaa Kansalaistoiminnankeskus Mataran Tourujoki-salista klo 12.00. Kansanaedustaja Riitta Mäkisen tervehdyssanojen jälkeen ohjelmassa on puheenvuorot E2 -tutkimuslaitoksen asiantuntijalta sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n toiminnanjohtajalta Elina Pajulalta. Lisäksi Tourujoki salin osuudessa käydään dialogia teemalla ”Uskallanko luottaa” ja esitellään KYTin 20-vuotista taivalta valottava juhlajulkaisu. Viimeinen puheenvuoro Tourujoki-salissa kuullaan KYTin toiminnanjohtaja Tiina Sivoselta. Yhteisenä teemana Tourujoki-salin seminaariosuuden ohjelmassa on Luottamus.

Iltapäivällä ohjelma jatkuu klo 14.30 Matara-salissa kakkukahvien, musiikin ja yhdessäolon merkeissä. Alla olevasta seminaarikutsusta voit tutustua ohjelmaan tarkemmin. PDF-tiedoston kutsusta voit ladata tästä. Seminaari on kaikille avoin ja osallistuminen on mahdollista myös etänä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mitä muuta KYTIn juhlavuoteen on kuulunut? Juhlahumuun voit hypätä mukaan alla olevista artikkeleista.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: