Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Etsimme uutta puheenjohtajaa

Oletko sinä etsimämme henkilö tai tiedätkö erinomaisen ehdokkaan? Ehdota meille uutta puheenjohtajaa!

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen nykyinen puheenjohtaja Marja-Leena Saarinen on ilmoittanut väistyvänsä tehtävästä kaksivuotisen puheenjohtajakautensa päättyessä. Valitsemme syyskokouksessamme 15.12.2021 uuden puheenjohtajan vuosille 2022-2023.

20-vuotisjuhlavuottaan viettävä KYT ry on 83 jäsenyhteisön muodostama merkittävä maakunnallinen kansalaistoiminnan mahdollistaja ja kehittäjä. KYT osuuskunta on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa tilitoimistopalveluita. Näillä rinnakkaisorganisaatioilla on yhteinen hallitus. Työyhteisöömme kuuluu yli 40 eri alojen osaajaa. Hallituksemme keskittyy strategisten ja periaatteellisten linjausten ja asiakokonaisuuksien käsittelyyn sekä vaikuttamistehtävään.

Etsimme nyt uutta, laajakatseista puheenjohtajaa kansalaistoiminnan ja KYTin perustarkoituksen edistäjäksi. Puheenjohtajalta toivomme hyvää ymmärrystä järjestökentästä ja järjestöjen merkityksestä sekä yhteiskuntamme ajankohtaisista ilmiöistä.

KYTin hallituksen jäsenyys ja puheenjohtajuus ovat luottamustehtäviä, joista ei makseta korvausta.

Puheenjohtajan valintaa valmistelee hallituksen nimeämä työryhmä, joka kerää avoimesti ideoita ehdokkaista. Voit ehdottaa itseäsi tai muuta sopivaksi arvioimaasi henkilöä. Varmistathan ehdokkaan suostumuksen ennen ehdotuksen lähettämistä.

Pyydämme ehdotuksia 7.12. mennessä sähköpostitse toiminnanjohtajalle: tiina.sivonen@kyt.fi

Kirjoitathan sähköpostiin ehdottamasi henkilön nimen, yhteystiedot sekä lyhyen, vapaamuotoisen perustelun.

Kuva. KYT ry:n työntekijöitä valmistautumassa 20-vuotisjuhlavuoden piknikille yhdistyksemme ylläpitämässä Kansalaistoiminnakeskus Matarassa Jyväskylässä. Vasemmalta oikealle Mataran yhteisökoordinaattori Sari Naappi, Osaamisella järjestöihin -hankkeen projektipäällikkö Eija Lappi, toiminnanjohtaja Tiina Sivonen, Uraverkosto-hankkeen hankepäällikkö Katri Karjula sekä KYT-järjestöpalveluiden erityisasiantuntija Matti Tervaniemi.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja/toimitusjohtaja, Tiina Sivonen (040 036 5760)

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

avustusinfo jyväskylän yhdistyksille
Jyväskylän kaupungin eri toimialojen avustuksia esitellään 28.9. klo 17-19 järjestettävässä avustusinfossa, johon voi osallistua Kansalaistoiminnankeskus Matarassa tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Yhdistyksille, seuroille, järjestöille ja muille
Lue lisää
Iloisia ihmisiä keskustelee pöydän ääressä.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Jyväskylän kaupunki toivottavat tervetulleeksi 7.10.2021 klo 18-19.30 pidettävään järjestöiltaan. Järjestöillassa keskustellaan yhdistysten toiminnasta ja yhteistyöstä kaupungin kanssa. Tapahtuma pidetään Matara-salissa Kansalaistoiminnankeskus
Lue lisää
Mataran lippu salossa
Keväällä 2021 Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toteuttamalla pienkeräyksellä tavoiteltiin Kansalaistoiminnankeskus Mataran näkyvyyden ja löydettävyyden parantamista. Saimme kasaan mukavan rahasumman, jolla saimme hankittua Matara-lipun. Kiitos tuhannesti
Lue lisää
Keski-Suomen kansanedustajat Villa Ranan portailla.
Keski-Suomen järjestöjen ja maakunnan kumppanuuspöydän järjestöedustajat tapasivat Keski-Suomen kansanedustajia maanantaina 16.8.2021 ja keskustelivat keskisuomalaisten järjestöjen toiminnasta ja merkityksestä maakunnan asukkaille sekä järjestöjen rahoituksen tulevaisuudesta. Järjestöjen
Lue lisää