KYTin hankkeiden videojoulukalenteri avautuu Facebookissa

Miten hyvin tunnet KYTin hanketoiminnan? Tiedätkö millaista vaikuttavuutta KYTissä toteutettavilla hankkeilla on? Näihin kysymyksiin saat vastauksia videosarjasta, jonka KYTin hankkeet ovat tehneet KYT 20v. -juhlavuoden innoittamana. Videoita ovat olleet toteuttamassa Luontovoimaa!, PAIKKOtoiminta, Uraverkosto, Osaamisella järjestöihin (OTTO) ja Koutsaamo -hankkeet.

Videoiden julkaisua pääset seuraamaan joulukalenterina KYTin Facebook-sivulla. Ensimmäinen video, jossa kerrotaan hanketoiminnan kokonaisuudesta, julkaistiin keskiviikona 1.12. ja tänään 7.12. kalenterin luukusta paljastui Luontovoimaa! -hankkeen animaatio.

Seuraavat julkaisust ovat to 9.12., ti 14.12., to 16.12. ja ti 21.12. Vielä ehdit siis hypätä mukaan! Mikähän hanke seuraavasta luukusta paljastuu?

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: