Sepänkeskuksen joulumyyjäisten perinne sai jatkoa

Sepänkeskuksen perinteiset joulumyyjäiset päästiin järjestämään taas muutaman vuoden tauon jälkeen lauantaina 27. marraskuuta. Myyjäisiä on pidetty Sepänkeskuksessa jo 90-luvulta lähtien, joten sille on ehtinyt kehittyä jo pitkät perinteet.

Myyjäiset alkoivat klo 9.30 ja päättyivät klo 13.00, joskin ensimmäiset asiakkaat saapuivat jo hieman klo 9.00 jälkeen. Reaktori-salissa oli yhteensä 12 myyntipöytää ja lisäksi yksi pöytä oli aula-tilassa. Myyjinä toimi pääosin talon eläkeläisjärjestöjä, mutta mukaan mahtui myös muita talossa toimivia tahoja. Yhteensä eri myyjiä oli 9, joista osa kuten Jyväskylän Eläkkeensaajat olivat varanneet kaksi pöytää. Kahviota pyöritti Jyväskylän Karjalaiset.

Myynnissä oli mm. villasukkia, lapasia ja muita kädentaitojen tuloksia. Lisäksi tarjolla oli kirjoja ja musiikkia. Osa myyjistä järjesti myös pienimuotoisia arpajaisia. Runsas jouluinen tarjonta ja kahvion tuoksut loivat kepeää tunnelmaa, ja puheen sorina täytti salin. Kävijöitä päivän aikana oli karkeasti arvioituna noin 150–200. Asiakkaita saattoi karkottaa sinä päivänä ollut kova pakkanen, mutta myös tautitilanne. Tästä on ensi vuonna kuitenkin hyvä jatkaa.

Sepänkeskus on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n hallinnoima rakennus Jyväskylän keskustan tuntumassa. Erilaiset yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat varata eri kokoisia kokoustiloja harrastetoimintaa, kokouksia tai juhlia varten. Talosta voi vuokrata myös toimistotiloja.

ER

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: