Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Riitta Mäkisestä KYTin hallituksen uusi puheenjohtaja

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin syyskokouksessa 15.12.2021 YTM Riitta Mäkinen. Puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen (2022-23).

Mäkinen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä kansanedustajana. Sitä ennen hän teki töitä työllisyydenhoidon kentällä. Mäkisellä on vankka kokemus järjestökentän toiminnasta ja hallitustyöskentelystä niin paikallisella, kuin valtakunnallisella tasolla.

On suuri ilo ja kunnia saada aloittaa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen puheenjohtajana. KYT ja sen toiminta on vuosien saatossa tullut minulle hyvin tutuksi, olenhan itsekin siellä työskennellyt erilaisissa tehtävissä. Järjestökentällä eletään keskellä merkittävää toimintaympäristön muutosta, yhteistyön ja verkostoitumisen merkitys korostuu entisestään. Teen parhaani ollakseni saamani luottamuksen arvoinen”, Mäkinen kertoo.

Syyskokous päätti myös KYTin hallituksen kokoonpanon vuodelle 2022 (varajäsen suluissa):

  • Puheenjohtaja Riitta Mäkinen (varajäsen Satu-Maria Virtanen)
  • Antti Rajala (varajäsen Kari Otollinen)
  • Matti Kangasaho (varajäsen Tapio Anttonen)
  • Emmanuel Sibomana (varajäsen Tytti Solankallio-Vahteri)
  • Petri Lehtoranta (varajäsen Jussi Suojasalmi)

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen yhteisö kiittää vuoden 2021 hallitusta sekä kauden 2020-2021 puheenjohtaja Marja-Leena Saarista arvokkaasta panoksesta KYTin toiminnan hyväksi.

Kuva. Riitta Mäkinen piti puheen KYT ry:n 20-vuotisjuhlaseminaarissa marraskuussa 2021 (kuvaaja Henna Takala).

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Kansalaistoiminnankeskus Matara Jyväskylän keskustan kupeessa on nyt koristeltu joulutunnelmaan, kun viisi nuorta työelämätutustujaa askarteli kuusen alle ison kasan joulupaketteja. Paketit ovat esillä joulun ajan. Mataran
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Oletko sinä etsimämme henkilö tai tiedätkö erinomaisen ehdokkaan? Ehdota meille uutta puheenjohtajaa! Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallituksen nykyinen puheenjohtaja Marja-Leena Saarinen on ilmoittanut väistyvänsä tehtävästä kaksivuotisen
Lue lisää
avustusinfo jyväskylän yhdistyksille
Jyväskylän kaupungin eri toimialojen avustuksia esitellään 28.9. klo 17-19 järjestettävässä avustusinfossa, johon voi osallistua Kansalaistoiminnankeskus Matarassa tai etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Yhdistyksille, seuroille, järjestöille ja muille
Lue lisää
Iloisia ihmisiä keskustelee pöydän ääressä.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Jyväskylän kaupunki toivottavat tervetulleeksi 7.10.2021 klo 18-19.30 pidettävään järjestöiltaan. Järjestöillassa keskustellaan yhdistysten toiminnasta ja yhteistyöstä kaupungin kanssa. Tapahtuma pidetään Matara-salissa Kansalaistoiminnankeskus
Lue lisää