Etsitkö työlle tekijää?

Palkkatuki.fi logo.

Ilmoita yhdistyksesi avoimet työpaikat palkkatuki.fi -sivulla, se toimii edelleen vuonna 2022! Sivusto on tarkoitettu keskisuomalaisten yhdistysten tarjoamien työ-, työkokeilu-, oppisopimus- ja vapaaehtoistyönpaikkojen välittämiseen. Kun työpaikkailmoitus luodaan sivustolle, se julkaistaan myös palkkatuki.fi:n Facebook-sivulla. Näin järjestösi ja työpaikkailmoitus saavat näkyvyyttä laajasti ja ilmoitus on edelleen jaettavissa verkostossa.

Avoimen työpaikan ilmoittaminen sivustolle on helppoa. Työtehtävä ja työnantajan tiedot syötetään pääsivun ylävalikosta löytyvälle sivulle ”Ilmoita paikka”.

Sivusto kehitettiin ja luotiin Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n toteuttaman VälittäjäPlus -hankkeen (2011-2013) toimesta. KYT ylläpitää sivustoa edelleen.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: