Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Civil society and civic space in Poland and Finland

On May 18th, 2022, KYT will host a special session in Matara with presentations and discussion on civil society and civic space in Finland and Poland. The session is organized by the NGO Support in Central Finland (KYT) and the City of Jyväskylä. It is held in conjunction with a cooperation visit by a Polish NGO to Jyväskylä as well as to celebrate the International Open Governance Week. The visitors are from Jyväskylä’s twin town of Poznán.

Program 1 PM – 2.15 PM

Welcoming words

Member of Parliament, Member of the Jyväskylä City Council, KYT Chair of Board Riitta Mäkinen (online)

Keynote speech “Open government and civic space in Finland – building trust”

Financial Counsellor Katju Holkeri, Head of Unit for Governance Policy in the Public Governance Department, Finnish Ministry of Finance (online) & Discussion

Civil society and NGO sector in Poland

Co-founder and President of the Board Ewa Galka & Member of Board Ania Jądrzyk, The PISOP Center Association (ie. Association of the Center for Promotion and Development of Civic Initiative) & Discussion

The session is open to anyone interested and is free-of-charge. Presentations are held in English.

Welcome!

Additional information: Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi, 050 400 0668

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

KYT tiedottaa -logo.
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n hallitus on kokouksessaan 29.8.2022 päättänyt tarkistaa hallinnoimiensa tilojen käytön yleisiä periaatteita ja linjaa seuraavasti: Jokainen KYTin toiminnassa mukana oleva yhdistys
Lue lisää
Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta vielä toistaiseksi auki olevista asioista.
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit palata lukemalla uunituoreen 2021- toimintakertomuksemme.
Lue lisää
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, työnantajien sekä julkisen sektorin kanssa.
Lue lisää