Iso toimistotila vapaana yhdistykselle Sepänkeskuksessa

Etsiikö yhdistyksesi hieman suurempaa toimistotilaa Jyväskylän keskustan tuntumasta? Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Sepänkeskuksessa on tällä hetkellä vapaana yhteensä 51,1 m² suuruinen tila, joka koostuu kahdesta toimistosta (12 ja 29 m²), vessasta, eteisestä ja kylmälaitenurkkauksesta. Tilaa on mahdollista vuokrata vain kokonaisena. Toisessa kerroksessa sijaitsevan tilan vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja yhteisten sosiaalitilojen käyttö.

Lisäksi Sepänkeskuksesta on mahdollista vuokrata erikseen sekä pieniä että suuria kokoushuoneita tapaamisia ja tilaisuuksia varten. Keskuksessa kokoontuu runsaasti eläkeläisjärjestöjä, ja toimistotiloja ovat vuokranneet useat eri kansalaisyhteiskunnan toimijat. Lisäksi talon pihassa on parkkipaikka talossa asioivia varten

Toimistotilaa vuokraa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Lisätietoja tilasta antaa Sepänkeskuksen yhteisökehittäjä Eerik Rutanen (eerik.rutanen@kyt.fi, 050 340 9304). 

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: