Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYTin hallituksen tiedote tilojen käytöstä 

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n hallitus on kokouksessaan 29.8.2022 päättänyt tarkistaa hallinnoimiensa tilojen käytön yleisiä periaatteita ja linjaa seuraavasti:

Jokainen KYTin toiminnassa mukana oleva yhdistys tai yhteisö sitoutuu kunnioittamaan Suomen perustuslakia, ihmisten yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. 

KYTin hallinnoimia tiloja ei anneta YK:n rotusyrjinnän vastaista sopimusta rikkoviin tilaisuuksiin tai sitä loukkaavien järjestöjen, yhdistysten tai yhteisöjen käyttöön. KYTillä on oikeus olla luovuttamatta hallinnoimiaan tiloja toimintaan, joka on loukkaavaa, epäeettistä tai muutoin vastoin hyviä tapoja.

KYTin toiminta ja sen kautta mahdollistuva yhteistyö, tapahtumat, verkostoyhteistyö ja viestintäkanavat ovat vapaa rasismista ja syrjinnästä. 

​Toiminnan soveltuvuutta arvioidaan aina suhteessa KYTin arvoihin noudattaen hyvän tekemisen periaatetta ja ihmisten toimijuuden sekä oikeuksien vahvistamista. KYT käy läpi kaikki nykyiset tilavaraukset näiden ohjeistusten pohjalta.

KYTillä on oikeus päättää välittömästi ilman irtisanomisaikaa tilankäyttösopimuksia  ja peruuttaa jo varattuja kokoustilavarauksia, mikäli se havaitsee tai epäilee tilaisuuden loukkaavan edellä mainittuja periaatteita ja arvoja.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta vielä toistaiseksi auki olevista asioista.
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit palata lukemalla uunituoreen 2021- toimintakertomuksemme.
Lue lisää
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, työnantajien sekä julkisen sektorin kanssa.
Lue lisää
On May 18th, 2022, KYT will host a special session in Matara with presentations and discussion on civil society and civic space in Finland and
Lue lisää