OTTO eli Osaamisella järjestöihin täytti 2-vuotta

Osaamisella järjestöihin hankkeen toiminta käynnistyi syyskuun alussa vuonna 2020. Tänään, syykuun ensimmäisenä, täytimme siis kaksi vuotta! Merkkipäivää juhlimme normaalin hanketoiminnan merkeissä, mutta tässä uunituoreita tilastoja Otto-toiminnasta:

Asiakkaita hankkeessa on ollut yhteensä 54hlö joista 10hlö edennyt palkkatukityöhön tai työkokeiluun ja kaksi on työllistynyt avoimille työmarkkinoille. Kaksi henkilö on löytänyt opiskelupaikan.

Osaamisella järjestöihin on suunnitellut yhteistyötä 27 eri järjestön tai yhdistyksen kanssa, näistä 17 kanssa yhteistyötä on myös tehty tiiviisti, mm. järjestövierailujen ja -esittelyjen, tutustumisretkien, yhteisen toiminnan ja asiakkaiden ohjatumisen merkeissä.

Hankkeen alkutaivalta vaikeutti koronapandemia. Rajoitikset näkyivät sekä hankkeen kävijämäärissä että yhteistyön muodoissa järjestöjen kanssa. Vuoden 2022 puolella, rajoitusten kevennyttyä, on hankkeen ryhmätoiminnan kävijämäärissä ollut selvää kasvua. Osallistumsikertoja on ollut tänä vuonna 50% enemmän verrattuna vuoden 2021 lopun lukuihin.

Otto-ryhmät pyörivät vielä tämän syksyn ajan, tervetuloa mukaan! Toiminta on tarkoitettu osatyökykyisiksi itsensä tunteville työttömille jyväskyläläisille.

OTTO-hankkeen tilastoja
Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: