Tunnelmaa Mataran Markkinoilla 1.10.22 klo 17-22

Vuoden väririkkain aika on saapunut ja raikas syystuuli vie askeleet jälleen Mataran Markkinoille!

Kansalaistoiminnankeskus Mataran pihapiirin valtaavassa tunnelmallisessa tapahtumassa on tarjolla upeita ja monipuolisia kojuja. Tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan Tähtitiede harrastuksena -luentoa. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan Mataran säännölliseen toimintaan: pelaamme bingoa, teemme käsillä vanhasta uutta ekotuunauspajassa ja lopuksi myös pidämme leikkimielisen visailun. 


Mataran Markkinoilla on luvassa myös taidetta KäytäväGalleriassa. Monikulttuurikeskus Glorian ja Mataran aulaan saadaan Kansallismuseon kanssa yhteistyössä Baytuna Kotimme pop up-näyttely. Pääset myös kokeilemaan kiehtovaa Nuolenpääkirjoitusta Glorian tilassa.

Facebook: Mataran Markkinat 2022

Tervetuloa kokemaan tämän vuoden syystunnelmallinen ja yhteisöllinen Mataran Markkinat tapahtuma!

Mataran Markkinat la 1.10.2022 klo 17-22, Kansalaistoiminnankeskus Mataran alueella Tourulassa (Matarankatu 6).

Tervetuloa!

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: