Jyväskylän järjestöjen ja päättäjien ilta torstaina 6.10.

ihmisiä istuu pöydän ääressä
Kuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen

Jyväskyläläiset järjestöt sekä kaupungin luottamushenkilöt ja viranhaltijat kokoontuvat taas yhteen järjestöillan merkeissä 6.10. klo 17.30-20. Järjestöilta pidetään Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matara-Salissa (Matarankatu 6 A1).

Tulevassa järjestöillassa kuullaan toukokuussa 2022 toteutetun järjestökyselyn tuloksista. Ilta alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30, jonka aikana on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja verkostoitumiseen. Illan sisältöosuus alkaa klo 18.00 ja sen pääpaino on kyselyn pohjalta käytävässä yhteisessä keskustelussa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 28.9 verkkolomakkeella. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittaa lomakkeella useamman yhteisösi osallistujan kerralla.

Järjestöillan järjestävät vuosittain yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry sekä Jyväskylän kaupunki. Aiempien järjestöiltojen muistiot löytyvät Yhdistystori.fi-sivustolta. Kaupungin järjestöyhteistyöstä löytyy tietoa kootusti Jyväskylän kaupungin Osallistu ja vaikuta -sivuilta.

Lisätietoja järjestöillasta antaa:

erikoissuunnittelija Antti Rajala, Jyväskylän kaupunki

p. 050 339 6423, antti.rajala@jyvaskyla.fi

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: