Kehittämispäällikkö Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen KYT-järjestöpalveluihin

Haemme kehittämispäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan KYT-järjestöpalveluiden toimintakokonaisuudesta ja toimimaan Järjestöpalveluiden työntekijöiden esihenkilönä vuoden 2023 alusta alkaen. Järjestöpalveluissa työskentelee kolme kokoaikaista työntekijää: kehittämispäällikkö ja kaksi erityisasiantuntijaa.

Kehittämispäällikkö

 • vastaa Järjestöpalveluiden toiminnasta, taloudesta ja palvelukokonaisuudesta
 • ohjaa yhdistystoimijoita hallintoon, kehittämiseen ja hankkeisiin liittyen
 • suunnittelee järjestökoulutuksia ja kouluttaa yhdistystoimijoita
 • tekee laajaa viestintä- ja vaikuttamistyötä
 • kokoaa ja koordinoi erityisesti maakunnallisia verkostoja.

Odotamme kehittämispäälliköltä

 • asiantuntijuutta yhdistyshallinnosta, yhdistyslaista, yhdistysten kehittämisestä sekä hankesuunnittelusta ja -toteuttamisesta (erityisesti STEA-rahoitus)
 • kokemusta esihenkilötyöstä
 • monipuolisia viestintä-, ohjaus- ja koulutustaitoja
 • vahvaa verkosto-osaamista ja yhteistyökykyä
 • keskisuomalaisen yhdistys- ja kuntakentän sekä julkisen sektorin toimijoiden tuntemusta
 • valmiutta ohjata yhdistyksiä myös englanniksi
 • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

KYT-järjestöpalveluiden päämääränä on vahvistaa keskisuomalaisten yleishyödyllisten yhteisöjen toimintaedellytyksiä tukemalla yhdistyksissä toimivia henkilöitä yhteisönsä toiminnan toteuttamisessa ja kehittämisessä. Toiminnan tavoitteena on lisätä yhdistyksissä toimivien jaksamista ja osaamista, helpottaa järjestötiedon löydettävyyttä sekä vahvistaa yhdistysten yhteistyötä toistensa ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa.

Järjestöpalveluiden toiminnot – ohjaus ja neuvonta, koulutukset ja tilaisuudet, verkostotyö sekä järjestötiedon ja -viestinnän kokonaisuus – kohdistuvat yleishyödyllisiin yhteisöihin, joiden toiminta liittyy ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Työtä tehdään vahvasti tiiminä, ja kaikki työntekijät osallistuvat eri toimintalinjojen toteutukseen. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus, STEA.

Etuna meillä KYTissä on tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme kehittämisorientoituneen ja rennon työyhteisön, joustavat työajat ja laajan etätyömahdollisuuden. Tehtävän hoitaminen edellyttää paikoin oman auton käyttöä sekä satunnaista työskentelyä iltaisin. Järjestöpalveluiden työntekijöiden työpisteet sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Jyväskylän ydinkeskustan tuntumassa.

Lisätietoja antaa perjantaina 18.11. klo 9-10 ja maanantaina 21.11. klo 9-10 toiminnanjohtaja Tiina Sivonen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, puh. 0400 365 760.

Lähetä hakemuksesi, johon sisältyy palkkatoivomus ja ansioluettelo sähköpostilla viimeistään 27.11.2022 osoitteeseen tiina.sivonen@kyt.fi. Haastattelut pidetään 7.12.2022.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: