Hankeportfolio: Päättyneet hankkeet

NuoVo – Nuorta voimaa järjestöihin 2014-2018

Nuovo on oivalluttanut valmennuksissa ja mahdollistanut nuorten unelmien toteutumista vuodesta 2014 STEA:n rahoituksella. 

Rohkeiden kokeilujen kautta on läytynyt toimintatapa, jossa nuori unelmineen tulee kohdatuksi ja kuulluksi.

Unelmista on muototutunut projekteja, joissa nuoret ovat päässeet kokeilemaan unelmaansa käytännössä. 

 tessa katsoo tapahtumaapalapelinpaloja

Palautteita vuoden 2016 osallistujilta:

Nuovo on vaikuttanut siihen, että tietää mitä kohti on menossa, oman alan löytäminen, näyttänyt valoa jatkopoluille. Valmennuksista on saanut hyötyä itsensä johtamiseen. Ei pelkästään työelämään vaan ihan vapaa-aikaankin.

En ollut aiemmin osannut yhdistää omia mielenkiinnon kohteita ja vahvuuksia johonkin tiettyyn ammattiin/alaan, mutta se selkiytyi jo ensitapaamisesta lähtien.

Nuovossa sai tehdä paljon yhteistyötä muiden kanssa ja näki muita nuoria, se oli hyvä juttu. Oli hyvä, että näki nuoria ketkä oli samassa tilanteessa ja pääsi vaihtamaan ajatuksia.

On silleen erilaista, kun se on niin paljon yksilöstä lähtevää hommaa mitä siellä tehdään että siitä bonukset. Moni muu homma on niin ohjattua. Pääsee tekemään sitä, mikä oikeasti itseä kiinnostaa.

Olen saanut enemmän ymmärrystä kuin monessa muussa paikassa ja koin, että asioita ollaan tekemässä nimenomaan minun hyväkseni eikä käsitellä massana. Lähdettiin siitä missä tarvitaan kehitystä ja kehitetään niitä, eikä ollut mitään kiirettä.

  tikkupullan paisto  sytytys

3,5 vuoden aikana on kokeiltu monta juttua ja monesta toimintatavasta on myös luovuttu. On opittu kuuntelemaan ja usko nuoreen voimaan on vahvistunut entisestään. Kaikki tarvittava on ihmisessä itsessään ja kohtaamalla ihmisen sellaisena kuin hän on, syntyy motivaatio itsensä kehittämiseen ja aito luottamus yhteiselle valmennuspolulle, jossa valmentajien lisäksi on joukko muita motivoituneita.

Nuovo jalkauttaa toimintansa merkittävintä tulosta eli kohtaamisen merkitystä heittäytymällä Kohtaamisvaaraan! Syksyllä 2017 Nuovon valmentajat ja valmennettavat työstävät Kuje osuuskunnan kanssa devising-menetelmällä kohtaamisen merkityksestä kertovan esityksen. Tutustu Kohtaamisvaaraan tästä: 

Esitykset ovat joulukuussa 2017, kuten myös hankkeen päätöstapahtuma, jossa haluamme kohdata myös sinut!

Seuraa produktion etenemistä: Facebook, Twitter, Blogi. Löydät lisää tietoa Nuovosta Youtube kanavaltamme ja Facebook sivuilta.

Kysy lisää:

Heidi Pasanen, heidi.pasanen@kyt.fi, 040 151 2249

Tuuli Sahi, tuuli.sahi@kyt.fi, 050 463 6070

Nuovo toimii Kansalaistoiminnankeskus Matarassa.

 

                                          Nuovo vihreä musta    STM Tukee90

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: