Sepänkeskuksen toiminta

Sepänkeskus sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Sepänkeskus on osa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toimintaa. Talo on ollut kansalaistoiminnan käytössä jo 20 vuotta. Järjestöt voivat vuokrata talosta kokous- ja kokoontumistiloja sekä pysyvämpiä toimisto- yms. tiloja.

Rakennuksen ulkopuolella on hyvät liuskat liikuntarajoitteisia varten. Rakennuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Sepänkeskuksen aulahenkilö on Ritva Lamberg ja hänellä on apunaan vahtimestari.

Kokous- ja ryhmätilat

Sepänkeskuksen tilat ovat varattavissa järjestöille ja ryhmille sekä koulutuskäyttöön ja yksityistilaisuuksiin.

Lisätietoja:

Sepänkeskus asiakaspalvelu
gsm 050 576 9979

Ritva Lamberg
gsm 050 340 9304

Elektroni 2. kerros (25 henkilöä)
Varusteina kiinteä videotykki. CD-soitin/radio pyydettäessä.

Happi 2. kerros (12 henkilöä)
Varusteina fläppitaulu ja CD-soitin/radio pyydettäessä.

Protoni 2. kerros (35 henkilöä)
Varusteina piirtoheitin, valkokangas ja fläppitaulu. CD-soitin/radio ja videotykki pyydettäessä.

Koeputki 2. kerros (20 henkilöä)
Varusteina kiinteä videotykki, fläppitaulu, liitutaulu ja piirtoheitin tarvittaessa. Erillinen keittiötila, jossa on mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, vesipiste ja jääkaappi.

Neutrooni 2. kerros (12 henkilöä)
Varusteina fläppitaulu.

Isotooppi, liikuntasali 2. kerros (50 henkilöä)
Harjoitustila tanssille, teatterille, musiikille...
Varusteina cd/radio, valkokangas, videotykki pyydettäessä, fläppitaulu ja piano. Erillinen pukeutumistila.

 

Molekyyli 1. kerros (30 henkilöä)
Varustuksena on kiinteä videotykki ja fläppitaulu.

Reaktori 1. kerros (200 henkilöä)
Varusteina laadukkaat äänentoistolaitteet (cd/radio/mikrofoni tai oma laite 3,5mm stereo liittimellä), kiinteä videotykki (äänet salin äänentoiston kautta), valkokangas, fläppitaulu, piano ja induktiosilmukka ja piirtoheitin. Tilaan kuuluu myös erillinen keittiötila, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni, tiskikone, kahvin- ja vedenkeittimet, vesipiste, liesi ja astiat.

Aula 1. kerros (50 henkilöä)
Aulan yhteydessä on keittiö, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni, tiskokone, kahvinkeittimet, vedenkeitin, vesipiste, liesi ja astiat.

 

Kaikkiin tiloihin on mahdollista saada myös dvd-soitin, diaprojektori, cd/kasettisoitin ja tarvittaessa videotykki. Ilmoita tarvittavista laitteista hyvissä ajoin, mieluiten kaksi viikkoa aiemmin!

Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja haetaan kesäkaudelle huhtikuun loppuun mennessä, syys- ja kevätkaudelle toukokuun loppuun mennessä. Hakemukset tehdään kirjallisesti Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai alla olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen. Säännöllisistä tilavuoroista peritään kausimaksu. Kokous- ja toimitiloja voi varata myös tunti/päivävuokralla (tilapäinen käyttö).

Tilahakemus

Vakituiset vuorot

Tilapäiset vuorot

Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja haetaan kesäkaudelle huhtikuun loppuun mennessä, syys- ja kevätkaudelle toukokuun loppuun mennessä. Yhteisöt ja ryhmät voivat varata myös nuorisotiloja käyttöönsä.

Hakemukset tehdään kirjallisesti Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai yllä olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen.

Toimistotilojen vuokraus

Sepänkeskuksessa on vuokrattavana myös toimistotiloja. Tällä hetkellä kaikki toimistohuoneet ovat käytössä. Lisätietoja antaa KYT:n toiminnanjohtaja Raili Haaki.