Info Keski-Suomen liiton lasten ja nuorten hyvinvoinnin -rahoitushausta 12.6.23

Puoli miljoonaa lasten ja nuorten hyvinvointiin – rahoitusinfo 12.6.

Onko sinulla ajatus, miten edistää keskisuomalaisten lasten ja nuorten arkiliikuntaa uusilla avauksilla? Tai tunnistatko tarpeen lisätä lasten ja nuorten osallisuutta ja mielen hyvinvointia edistävää toimintaa, mutta rahoitus puuttuu? Tule linjoille kuulemaan lisää uudesta rahoituksesta! 

Keski-Suomen liiton puolen miljoonan euron rahoituskohdennuksella etsitään tuoreita avauksia keskisuomalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja arkiliikunnan kehittämiseen. Haku on suunnattu yleishyödyllisille toimijoille. 

Liitto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry järjestävät infotilaisuuden rahoitushausta maanantaina 12.6. klo 15–16.30 Teams-etäyhteydellä. Rahoitusinfossa saat tietoa hausta ja sen sisällöstä, hakukriteereistä ja aikataulusta. Ilmoittautumislomakkeella pääset esittämään myös ennakkokysymyksiä. 

Ilmoittautuminen ja ennakkokysymykset 9.6. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/870C8B2A9AA5F7AC

Lisätietoja rahoitushausta Keski-Suomen liiton nettisivuilla: https://keskisuomi.fi/2023/05/22/lasten-ja-nuorten-hyvinvointi/

Lisätietoja antavat: Heidi Kervinen (heidi.kervinen@keskisuomi.fi), Keski-Suomen Liitto tai Anu Hätinen (anu.hatinen@kyt.fi), Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry  

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: