Keskisuomalaisen järjestötyön merkitystä tehdään näkyväksi videolla

Tiedote 22.4.2021, vapaa julkaistavaksi

Keskisuomalaista järjestötyötä esittelevä video on julkaistu. Videolla järjestöissä mukana olevat henkilöt kertovat omin sanoin siitä, mitä järjestöt heille merkitsevät ja miten järjestötyö auttaa arjessa, sosiaalisten suhteiden rakentamisessa, työllistymisessä ja vaikuttamisessa. Mukana videolla on muun muassa Keski-Suomen liiton vs. aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho.

Keskeinen teema videolla kuultavissa kommenteissa on, että järjestöissä toimiminen parantaa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä sekä tuo apua monille.

Yhtenä tavoitteena videolla on kertoa järjestötyöstä ja sen merkityksestä kuntavaaleissa ehdokkaina oleville. Tarkoituksena on, että tulevat kuntapäättäjät tuntisivat oman kuntansa järjestökenttää ja ottaisivat yhteyksiä järjestöihin. Näin päättäjät ja järjestöt pystyvät toimimaan entistä paremmin yhdessä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Video on katsottavissa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen verkkosivuilla (www.kyt.fi) ja sosiaalisen median kanavissa.

Keski-Suomen järjestövideo on osa laajempaa järjestövideoiden sarjaa, jossa on tehty maakuntakohtaisia videoita. Videot on toteuttanut joensuulainen viestintätoimisto Rookie Communications Oy yhteistyössä sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunta Sotunetin kanssa. Videoiden tuottajana on toiminut Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry.

Kaikki videot ovat katsottavissa maakuntien verkostojärjestöjen nettisivuilta www.verkostojarjestot.fi.

Videot ovat vapaasti hyödynnettävissä ja käytettävissä viestinnässä ja vaikuttamistyössä!

Lisätietoja:

Katariina Luoto
kehittämispäällikkö
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
katariina.luoto@kyt.fi

Ps. Keskisuomalaiset järjestöt toteuttavat yhteistyössä Minä kuntalaisena -kuntavaali-illat verkossa 12.5. ja 20.5.2021. Illoissa järjestöt ja kuntalaiset haastavat kuntavaaliehdokkaita ajankohtaisista hyvinvoinnin teemoista. Lisätietoa: www.yhdistystori.fi/mina-hyvinvoivana-kuntalaisena-2021/

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

[post_grid id="2974"]