KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäälliköksi Sanna-Kaisa Huhtala

Sanna-Kaisa Huhtala
Sanna-Kaisa Huhtala

Vuotta 2023 kohti suunnataan KYTissä uuden henkilövalinnan myötä. KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäälliköksi on valittu Sanna-Kaisa Huhtala Katariina Luodon siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen.

Huhtala on opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteriksi kansalaisyhteiskunnan asiantuntijuuden maisteriohjelmassa ja opiskelee tällä hetkellä kestävän kasvun ja yhteiskuntavastuun johtamista Laurea-ammattikorkeakoulussa. Huhtalalle on kertynyt vahvaa paikallisen ja valtakunnallisen yhdistystoiminnan tuntemusta sekä verkosto-, vaikuttamis- ja viestintätyön osaamista aikaisemmasta tehtävästään Muistiliiton järjestötyön asiantuntijana.

”Odotan innolla, että pääsen tulevassa työssäni tukemaan keskisuomalaisten yhdistysten toimintaedellytyksiä ja kehittämään KYT-järjestöpalveluiden toimintaa. Olen iloinen, että minut valittiin KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäälliköksi, koska arvostan suuresti KYTin toimintaa”, kommentoi Huhtala.

Huhtala valittiin hyvien hakijoiden joukosta jatkamaan ansiokasta Järjestöpalveluiden kehittämistä ja toteuttamista keskisuomalaisten yhdistysten hyväksi.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: