KYT-järjestöpalvelut rekrytoi

Oletko ihmisten tavoittamisesta innostuva henkilö, joka toimii tottuneesti niin verkossa kuin livenä? Hahmotatko helposti isojakin tietokokonaisuuksia ja osaat kertoa niistä selkeästi eri kohderyhmille? Tykkäätkö työskennellä ihmisten parissa vaihtuvissa tilanteissa ja esiinnyt mielelläsi, mutta tartut tarvittaessa myös tarkkuutta vaativiin tiedonhallinnan tehtäviin?

Haemme Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalveluihin asiantuntijaa loppuvuodeksi 2023. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.10.-31.12.2023

KYT-järjestöpalvelut tukee, neuvoo ja kouluttaa keskisuomalaisia yhdistyksiä, joiden toiminta liittyy ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Toiminta-alueenamme on koko Keski-Suomi, ja toimintamme keskiössä on ohjaus- ja neuvontatyön lisäksi yhteistyön edistäminen, verkostotyö ja järjestötiedotus.

Yksi keskeisistä tavoitteistamme on tiedon välittäminen yhdistyksille ja yhdistyksistä. Yhtenä työvälineenä tässä toimii Lähellä.fi-verkkopalvelu, joka kokoaa järjestöjen toiminnan yhteen osoitteeseen koko Suomessa. Se on suunnattu ihmisille, jotka etsivät itselleen uusia harrastuksia, tukea tai apua, tai haluavat ryhtyä vapaaehtoisiksi. Lähellä.fi-palvelu otettiin vuoden 2022 aikana käyttöön, mutta markkinointi ja koulutustyö sen parissa jatkuu edelleen ja tässä tulet olemaan tiiviisti mukana. Lisäksi tuotamme uutiskirjettä, jossa on tietoa järjestöjä koskettavia ajankohtaisia uutisia, tietoa tapahtumista ja vaikuttamisen paikoista sekä tulevista koulutuksista.

Työnkuva

Asiantuntijana tehtävänäsi on Lähellä.fi-palveluun liittyvä markkinointi sekä koulutus yhdistyksille, julkisen sektorin toimijoille ja muille kumppaneille. Työn tavoitteena on kannustaa ja opastaa keskisuomalaisia toimijoita Lähellä.fi-palvelun käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. Työskentelet Lähellä.fi-palvelusta vastaavan erityisasiantuntijan työparina osana KYT-järjestöpalveluiden tiimiä sekä osallistut valtakunnallisen Lähellä.fi-verkoston työskentelyyn. Suunnittelet ja toteutat Lähellä.fi-palvelun markkinointia ja koulutuksia Keski-Suomessa.

Lisäksi työ sisältää yleisiä viestinnän tehtäviä, KYT-järjestöpalveluiden somekanavien ylläpitoa sekä kehittämistä ja esimerkiksi uutiskirjeen toimittamista. Olet tarvittaessa mukana toteuttamassa tehtäviisi liittyvää yhdistysten tai julkisen sektorin toimijoiden koulutusta, ohjausta ja neuvontaa.

Työpisteesi sijaitsee Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä, jossa toimii useita järjestöjä ja yhteisöjä. Työhön voi sisältyä jonkin verran myös matkustusta Keski-Suomessa.

Toivomme

Haemme tehtävään ihmisläheisessä työssä viihtyvää henkilöä, joka on nopea oppimaan ja hahmottaa kokonaisuuksia helposti. Olet juuri sopiva henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta markkinointi- tai viestintätehtävistä, kouluttamisesta ja hallitset WordPress-perusteet. Tehtävässä sinulle on eduksi myös yhdistystoiminnan ja julkisen sektorin tuntemus sekä valmius esiintymiseen.

Tarjoamme

Etuna meillä on tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme kehittämisorientoituneen ja rennon lähitiimin ja työyhteisön, joustavat työajat ja laajan etätyömahdollisuuden.

Lisätietoja: KYT-järjestöpalvelut/ kehittämispäällikkö Sanna-Kaisa Huhtala, sanna-kaisa.huhtala@kyt.fi, 050 400 0668. Tiedustelut puhelimitse maanantaina 11.9. klo 14-16 sekä ke 13.9. klo 14-16.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 18.9.2023 klo 16.15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna-kaisa.huhtala@kyt.fi. Haastattelut pidetään viikolla 39.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: