Lähellä.fi -palvelun infoja yhdistyksille

Tule kuulemaan, miten uusi Lähellä.fi -järjestötietopalvelu toimii!

Tarjoamme kolme infoa viikolla 45: tiistaina 8.11. klo 16-17, keskiviikkona 9.11. klo 16-17 ja torstaina 10.11. klo 13-14. Järjestämme kaikki kolme infoa etänä Teamsin kautta, jotta niihin olisi helppo osallistua koko Keski-Suomen alueelta. Info on suunnattu erityisesti yhdistyksille, jotka haluavat ottaa palvelun käyttöön ja näin kasvattaa toiminnan näkyvyyttä, mutta muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita.

MIKÄ LÄHELLÄ.FI?

Valtakunnallinen mutta samalla paikallinen järjestötietopalvelu, josta on helppo löytää järjestöjen tarjoamaa tukea, vapaa-ajan toimintaa ja vapaaehtoistehtäviä. Lähellä.fi on järjestön tärkein kumppani: se auttaa tekemään kolmannen sektorin näkyväksi ja tavoittamaan uusia ihmisiä toimintaan mukaan. Lähellä.fi yhdistää järjestöt, kansalaiset ja julkisen sektorin.

Sivustolta voi etsiä itselleen kiinnostavaa toimintaa ja rajata hakutuloksia toiminnan tyypin, paikan ja ajankohdan suhteen. Järjestöt ilmoittavat ajankohtaisen toimintansa palveluun itse. Sivulle rekisteröityminen ja toiminnan ilmoittaminen on helppoa ja täysin ilmaista!

Toiminnan ilmoittaminen Lähellä.fi-sivustolle on hyödyllistä, sillä 1.) Lähellä.fi:n rooli yhdistysten yhteisenä viestintäkanavana tulee todennäköisesti kasvamaan tulevaisuudessa. Joissakin maakunnissa rahoittajat ovat jo alkaneet vaatia sivuston käyttämistä rahoituksen saamisen edellytyksenä. 2.) Kun kolmannen sektorin toiminta on koottu samalle sivustolle, sektori on helposti lähestyttävä ja näkyvä esimerkiksi toiminnan kohderyhmille ja julkiselle sektorille. Infossa kuulet palvelusta tarkemmin ja saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi.

ILMOITTAUTUMINEN infoihin pe 4.11. mennessä https://www.kyt.fi/info/. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille päivää ennen tilaisuutta.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: