Luontotoiminta

Luontovoimaa! -hankkeen ohjatut luontokävelyt naisille

Ilmoitamme tällä sivulla viimeistään samana aamuna, jos kävely on peruttu huonon sään takia ja olemme sisällä.

KESKIVIIKKO 24.4.2019 kello 13-15 naisten kävely Keltinmäellä

Tapaaminen ja lähtö: Keltinmäen Sale-kaupan P-alueelta (Keltinmäentie 13)

Saapumisohje: Keskustan suunnasta tultaessa bussi 12 ajaa Keltinmäentietä pitkin. Jäämällä kaupan kohdalla olevalla pysäkillä pois, tarvitsee sinun vain tulla tien toiselle puolen ja olet tapaamispaikassamme. Alla on kuva tapaamispaikastamme:

Tiia ja Tiina Keltinmäen tapaamispaikalla!

Toiminnan sisältö: Kävelemme yhdessä lähialueen luontoon, teemme pieniä harjoituksia ja nautimme toistemme seurasta. Retki ei sovi liikuntarajoitteisille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen naisten kävelyhetkeen!

Lisätietoja: Tiina 050 382 3273

TORSTAI 25.4.2019 kello 13-15 naisten kävely Huhtasuolla

Tapaaminen ja lähtö: Huhtakeskuksen ostoskeskuksen Suluntien puolella oleva autojen P-alue (Osoite: Nevakatu 1, 40340 Jyväskylä)

Saapumisohje: Bussi 12 ajaa Suluntietä pitkin. Jäämällä Huhtasuon palvelutalon kohdalla bussista pois, olet P-alueen alkupäässä ja kohtaamispaikassamme. Alla on kuva tapaamispaikastamme:

Odotamme sinua täällä torstaina kello 13!

Kävelyn sisältö: Kävelemme Huhtakeskukselta Vuorilammen laavulle ja kävelyn aikana syvennymme luontoon ja nautimme toistemme seurasta. Retki ei sovi liikuntarajoitteisille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen naisten kävelyhetkeen!

Lisätietoja: Tiina 050 382 3273

Toukokuussa alkavat naisten kävelyt myös Kuokkalassa 14.5.2019 alkaen! Ilmoitamme täällä tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa.

Pukeudu retkille / kävelyille lämpimästi! Päälle on hyvä laittaa lämmin takki, pipo, kaulaliina, käsineet, sekä lämpimät housut tai kahdet housut päällekkäin. Jalkaan lämpimät sukat ja mukavat varrelliset talvikengät. Teemme luontoyhteysharjoitteita ja olemme paljon paikoillaan ja jos et ole pukeutunut lämpimästi, voi kylmä yllättää!

Sisätilana meillä on ihana Keidas-tila Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, osoitteessa Matarankatu 6B, huone B128, 1 kerros.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: