Luontoystäväksi

Luontovoimaa! -hanke kouluttaa naisia vapaaehtoisiksi luontoystäviksi maahanmuuttajanaisille

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! Syksyllä 2021 pidämme kaksi luontoystäväkoulutusta.

Voit osallistua koulutukseen etäyhteydellä puhelimen tai tietokoneen avulla tai paikan päällä. Otamme etäyhteyden Teams-ohjelmalla. Lähetämme sinulle kutsulinkin tapaamiseen ja tarvittaessa neuvomme käytössä. Jos haluat, voit tulla koulutukseen myös paikanpäälle Kansalaistoiminnankeskus Mataraan. Osoite on Matarankatu 6A1, 40100 Jyväskylä. Koulutukset ovat:

Maanantaina 16. elokuuta 2021 kello 9-12  Ilmoittaudu viimeistään torstaihin 12.8. mennessä Tiinalle: tiina.miettinen(at)kyt.fi tai 050 383 3273.

Maanantaina 6. syyskuuta 2021 kello 13-16  Ilmoittaudu viimeistään torstaihin 2.9. mennessä Tiinalle: tiina.miettinen(at)kyt.fi tai 050 382 3273.

Vapaaehtoisena luontoystävänä:

  • saat tehtävään valmistavan koulutuksen
  • voit osallistua ilmaiseksi ohjatuille luontokävelyille ja muuhun toimintaan
  • voit osallistua toimintaan silloin kun sinulle sopii
  • pääset tutustumaan eri maista Suomeen muuttaneisiin naisiin
  • voit liikkua myös omatoimisesti luonnossa uusien ystävien kanssa

Vapaaehtoiskoulutuksemme käyneille ja toimintaamme osallistuville naisille järjestämme kerran vuodessa 1-2 päivää (tai tilanteen mukaan) kestävän luontoleirin keskisuomalaisessa luontokohteessa. Leirin majoitus, ruoka ja siihen sisältyvä ohjelma ovat sinulle maksuttomia. Leireille osallistuminen on vapaaehtoista.

Luontovoimaa! -toimintaan kuuluvat myös retket, taide-elämykset, kuten tutustumiset näyttelyihin ja museoihin sekä maalaus- ja valokuvausryhmät. Vapaaehtoisenamme olet lämpimästi tervetullut mukaan näihin ryhmiin, ihan ilmaiseksi.

Ohjattujen luontoretkien aikataulun löydät Luontotoiminta-välilehdeltä ja taidetoiminnan Taide-elämystoiminta-välilehdeltä. Facebook-sivuillamme näet kuvia menneestä toiminnastamme.

Lähtisitkö luontoystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä! Osallistuaksesi toimintaamme, et tarvitse erityisiä taitoja vaan tahdomme sinut sellaisena, kuin olet -luonnollisesti! Voit ilmoittautua toimintaan mukaan milloin vain, ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse Tiinaan tai Jenniin:

Tiina 050 382 3273 (tiina.miettinen(at)kyt.fi)

Jenni 050 4777 337 (jenni.helin(at)kyt.fi)

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: