Luontoystäväksi

Luontovoimaa! -hanke kouluttaa naisia vapaaehtoisiksi luontoystäviksi maahanmuuttajanaisille

Seuraava luontoystäväkoulutus järjestetään maanantaina 31.8.2020  kello 13-16. Mahdollisuus osallistua myös Zoomin kautta eli toimiva tietokone (tai älypuhelin) ja Internet yhteys riittävät.

Huom! Sivun alareunassa on mainos luontoystäväkoulutuksesta!

Koulutukset pidetään Kansalaistoiminnankeskus Mataran talossa (Matarankatu 6B), Keidas-tila, huone B128, 1krs. Ilmoittautua voi nyt: tiina.miettinen(at)kyt.fi.

Vapaaehtoisena luontoystävänä:

  • saat tehtävään valmistavan koulutuksen
  • voit osallistua ilmaiseksi ohjatuille luontokävelyille ja muuhun toimintaan
  • voit osallistua toimintaan silloin kun sinulle sopii
  • pääset tutustumaan eri maista Suomeen muuttaneisiin naisiin
  • voit liikkua myös omatoimisesti luonnossa uusien ystävien kanssa

Vapaaehtoiskoulutuksemme käyneille ja toimintaamme osallistuville naisille järjestämme kerran vuodessa 3-4 päivää kestävän luontoleirin keskisuomalaisessa luontokohteessa. Leirin majoitus, ruoka ja siihen sisältyvä ohjelma ovat sinulle maksuttomia. Leireille osallistuminen on vapaaehtoista.

Luontovoimaa! -toimintaan kuuluvat myös taide-elämykset, kuten tutustumiset näyttelyihin ja museoihin sekä maalaus- ja valokuvausryhmät. Vapaaehtoisenamme olet lämpimästi tervetullut mukaan näihin ryhmiin, ihan ilmaiseksi.

Ohjattujen luontoretkien aikataulun löydät Luontotoiminta-välilehdeltä ja taidetoiminnan Taide-elämystoiminta-välilehdeltä.

Lähtisitkö luontoystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä! Osallistuaksesi toimintaamme, et tarvitse erityisiä taitoja vaan tahdomme sinut sellaisena, kuin olet -luonnollisesti! Voit ilmoittautua toimintaan mukaan milloin vain, ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse Tiinaan:

Tiina 050 382 3273 (tiina.miettinen(at)kyt.fi)

 

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: